сп до вики,карак,горде,кате,вајлд,ангелче,багуфче,ании,смајли,ким,лух,зверка,олушка,снаке,аничка,ариел,озбилна жена,лина,лижалка,бројче,ози,ики олсен,хипица и сите други мои драги извинете ако заборавив некоја
СП со лижавчето мое кое си го сакам мноооогу и кое знае како да покаже вниманиее леле бе ја сакам малата
Сп до сите,некако ми е глупо да одвојувам некој(за да не заборавам некој) а и сите сте ми подеднакво мили и драги
СП до ситее на форумот а особено до: Смајли,Вајлд,Аннии,анннни,кате,хипи,реинбоу,лукс,лижалка,гоу,бројчето,трендафилка,џули, N.E.87,ангелчето,гордана,ненушка,вики44е,душица,багуфче,карак,аничка,снејк,ким,ариел,ики олсен,ози,спечлес,сесилија,карина... за ситее
Возвраќам на твојот поздрав мила и на Ненушка, СП и до Ангелчето, Грл12, Кате21, Анннни, Вајлд чајлд, Смајли, Вики4е, Лижалка, Рајнбоу, Багувче,Душица-ск и многу други ...
сп до ненушка- се замолува да биде поактивна на форумот до горде, прити, фемина90, старфиш и до сите што стануваат и одма седнуваат на фемина
Не сакам ама сега и јас ке поздравам одредени форумџики..СП до Озбилна жена,Хипи,Аннатх,Сесилија,Мацуш,Смајли,Вајлд чајлд,Анннни,Кате,Офспринг,Грл12,Лукс,Ким,Трендафилка,Анфејтфул,Лолипоп,Елигј,Анни,Мистериозна,Спичлес,Ангелче,Викиче,Ози..посебен специјален поздрав до г-н Марли и Зоки Поки.
Благодарам Џули. Одамна никој не ме поздравил Не се жалам, се оддалелив малку од форумот, премногу обврски имам. И верувам дека поголем дел од девојките ненамерно ме заборавиле, инаку би ме поздравиле Голем поздрав и до тебе. Ете јас да не издвојувам, сите ќе ве поздравам
Девојки јас ве гушкам сите што ме поздравивте и посебни гушки за Лолипоп, Анфејтфул, Ози, Багуфче, Офи, и сите други, ако почнам да набројувам постот ќе биде од пола страна- си знаете кои сте И најголеми гушки до Анатх, ја чувствувам како постара сестра што ја немам