Сп до сите кои се слободни(сингл) и се среќни поради тоа бидејќи слободата е незаменлива. Viva la liberte !!!
СП до Каша. Јас ја згрешив изгледа „Кујна“. Зедов некоја „Кујна“ од Банана Јошимото или така некако. Ни И од Италија. Сега гледам зошто не ме привлекувала книгата кога ја гледав на полиците. Колку кујни постојат ?
До сите кои кога и да ја слушните ви навираат солзи - како мене што ми http://www.youtube.com/watch?v=BWf-eARnf6U&ob=av2n
Горде оти секогаш посветува внимание на сите и си стое цврсто на земја. Реинбоу незнам дали оти јас поретко сум тука, или грешка сум, забележав дека не пишиш често. Офспринг ти праќам еден поздрав огромен како гзот мој за конечно да си ја добииш совршената нијанса на боја на косата! И до АнаКаренина шо конечно си го смени аватарот
СП до Ариел, како да гледав ретроУ филм. А исто, најјак момент од тоа време - Боже, остарев - беше ако имаш два телефона. Па од едниот го прислушкуваш другиот. Ехе, колку муабети слушав така како мала. Ем олкава бев, никој не ме приметуваше дека си клечам со телефонот. Мајка ми и тетка ми си играа мајтап со баба ми со тие два телефона. И зборуваа наизменично и бидејќи имаат неверојатно слични гласови, можете да го замислите муабетот. - Јадеше ли? - Да, да мамо. - А ти ли си, А? - Не бе мамо, Б е. - Е како, не е Б, А е. - Учеше ли Б? - Не мамо. - А ли ми одговара? И на крај ќе им спуштеше баба ми, ја нервираа. СП до Рокафела. Донт уори, донт ботер етсетера.