Јас пак ќе испратам СП до сите на кои дефинитивно не им се допадна тоа, туку им беше одвратно кога го видоа За вкусови сепак не се расправа
До сите плачки и незадоволни кои постојано викаат немам што да облечамдо сите кои полн плакар никогаш не ни е доста женишта што ќе се прај
http://www.motika.com.mk/index.php?opti ... &Itemid=13 Од сабајлечки така мамурно, ФЕМИНКИ , ве поздравувам со песнава!!!
Еден Сп до Elenna, Monna.Monna, Monasi (и некои др на кои не ми текнува во моментов) - ми фалат летните денови во „Форумски игри“ исто така еден сп до zhap4e -пошо многу си ја сакам Nightwallker - поради неговата несебичност и поради што знае да ме насмее како никој и до Serafima - онака, али искрено и од срце
Сонцето денес официјално влегува во нашиот знак. Па сакам да ги поздравам сите водолии. Нека се јави некој кој што повеќе од мене го сака овој знак .
Специјален поздрав од моите соништа до Hipster. Сонував како ме поздравува овде во темава, па откако го прочитав поздравот, наеднаш дојде до мене девојката. What a dream.
Lilbabyме изнасмеа бе Еве ќе ти поздравам, и не само што си ме сонувала, и за твоите урнебесни коментари, посебно во Озборувачката, цар Се надевам само дека убава ти бев у сонот барем, да не имаше кошмар уствари, па да ме пцуеш после Поздав до лудото, стварно си лудо И до оффи, немој да го мењаш аватаров ептен ти е леп
СП до LilBaby, Doozy, TeddyGrey, najubava2010, Gordana10, Shelea, Hipster Обожавам да ве читам девојки!
СП до Дузи, МендиЛејн, АнаКаренина, Геа и ТедиМечето Спојлер откачени џенцки кои секогаш ги читам со мерак
СП за Хипи, зашто одамна не сум ја гушнала вака За Гоу Грл, зашто те ја има, те ја нема За Горде И за Glow, зашто е од стариот ков, кој прво го запознав тука