И јас ќе си ја поздравам Боа, бидејќи го сака спортот како и јас, бидејќи е правник, бидејќи сакаме исти филмови, бидејќи имаме исти чевли мислам, и има едни сандали кои јас ги сакав, ама не ги купив, и бидејќи е супер џенска и бидејќи ги сака кучињата, и бидејќи е нај, нај. Во оваа категорија спаѓа и Роси и Лудото . Поздрав девојки
Фала Мишела,поздрав и до тебе Мило ми е шо ти се допаѓа аватарот,ќе постои некое време (макар шо е многу пролетен ,ми се смачи од зимски аватари ) Иначе сега приметив дека имаме доста работи заеднички А ти,кога ќе се исфарбаш ваква руса,да ја ставиш косата на аватар
Нај сп до најти зошто кога и да правиме муабет се тркалам од смеење! Посебно те поздравувам за муабетот после ракометот што го правевме на фб Сп до -Лепа -Тедигреј -Хипица
Co дечко ми не можеме ни да се бакнеме, а не види да се бацуваме, одма муцката меѓу нас ја бута, 3ка бакнеж,како нејзе да не ја бакнеме лудо кутре имам јас море! Aјде поздрав и до тебе женцка
Дузи, We can save the world from hungry faces. (Барем од 2 ) Поздрав и до останатите за сторено во својство на соизвршители кривично дело Обид за слабеење.
А знаеш колку сум богата јас после ова што си го пишала? Многу, ти благодарам и јас ти се поклонувам за несебичноста твоја и зборовите големи. Се надевам на некогашна средба, убава и искрена.. Те Љубам! http://www.youtube.com/watch?v=JnLPrEVasWE
Фала на поздравот Дулче,баш ме изненади пријатно,еве ти јас ти праќам еден гоооолем поздрав и многу гушкиии
^^ А јас те поздравувам тебе,и немој да се нервираш за некој што не вреди,што се заљубува до уши за неполн месец
Поздрав бек до Ади (Не му се нервирај,ке видиш дека ке заврши брзо со таа)и секогаш кога ке спие да те сонува тебе,ако воопшто има грижа на совест да спие. Исто и до Блек свон Поздрав бек, Вамос Реал ДивинеБутерфлај(фала ти што ме трпиш) И до сите оние кои не се предаваат кога е во прашање љубовта...
СП до Ади, Марама, Пеликунче, LaChiquita ( Кај се изгуби ти чупе? Зошто само во игрите пишиш?) najubava2010 (и фала,малце ми е подобро сега лицето ) Ammy.Lee (фала за песната )