СП до сите што се пронајдоа во сликиве И еден сп до Јипман,деновиве не е активен,или пак не сум го сретнала низ темиве
СП до тие кои одамна ги немам поздравено: Стам, ДивајнБатерфлај, Старбакс, Розич, Џуси, Ози Ангелот, Хипица, Плавуша, Би Јорселф, Хајче, Лена, Љубам, Другарка.. и до сите "стручњаци" како мене во темата за ракометарите
Во оваа прилика би ги поздравила сите Феминки. Наредниве месеци сигурна сум дека малку ќе ви недостигаме ние студентите и учениците. Шта чеш , мора да се учи. Спојлер Поздрав за наредниве 5 месеци, кога ќе сум послободна ќе ве читкам.
До сите што си ја разубавуваат оваа депресивна неделна вечер со Wipe Out и Викса. А другите, вклучете се веднаш!
СП до сите што уживаат во одржувањето и шарањето на своите нокти (но и кога им ги шарате ноктите на другарките) СП до сите што фатиле карта од 1000те гратиси доделени од Владата на РМ....убаво да си поминете
Сп до анабела,гледам активна е многу често Истотака и до Боа Дивајн Марама и уште неколку сакав да ги поздравам ама заборавив,нареден пат
До сите што лакираат нокти 5 минути пред излегување, и наместо да чекаат да им се исуши, дуваат во прстите True story!
СП1 до сите љубители на книга, кои во моментот се чудат што да прочитаат, се надевам дека ќе ги израдувам со следниов линк (може слободно да го преместите во соодветна тема, ако има) https://www.facebook.com/note.php?note_ ... 6272583353 п.с Линковите за Хари Потер не работат, како и сите на мегааплоад, затворена е СП2 И од мене еден голем поздрав за MandyLane, уште кога се зачленив и кога ја прочитав во "Опишете се" ми се допадна, креативна и прав уметник, таинствена и делиме исти љубови - есента и Октомври. Морам да признаам дека ме исплаши делот со јарчето, бидејќи не се согласувам добро со нив, но испадна токму спротивното - се пронаоѓам во секој нејзин пост. И ќе ја замолам да биде поактивна
До TEDIBEAR солзи ми разбуди NEVERMORE за смешниот аватар SHANA SHELEA на шилии сум лута никад не ме поздравља и до оние кои барем еднаш помислиле д аме поздрават,а ме заборавиле
СП до Најубава на Петко. Ќе ти пишам подоцна порака да те прашам нешто. Мила девојко. До омилената лавица Шилеа. До Тедимече. Каде се изгуби ? До Мимс. И до Трендафилка. Кукли едни !!