Сите очи не гледаат исто срцка. Сепак за вкусовите не се дискутира. Да не сум офф, СП до сите кои се топлат со шише со топла вода.
JuLeee Mило ми е што ја запознав денес го запратив дечко ми и одма на кафиња Aко ако, ќе биде пак, си се најдовме ние 2 ракчиња
поздрави не со една пача Hие 2те малце се срчкавме на таа тема (се закубавме за коса виртуелно), ама нема везе, поздрав до тебе и до нејзе
СП до сите на кои му е преку глава од статуси на фејсбук поврзани со ракометот кои нивна ЦЕЛ е собирање на лајкови
До сите што си навиваа гордо за Македонија, за некој лажен, за некој повремен, ама чист и обединет ПАТРИОТИЗАМ!!! Подржете се не мрчете! Љубете и сакајте си ја МКД и Скопје! Сиви се, но секогаш само наши, единствени со сите моменти кои ги имаме и оние кои тек доаѓаат и ќе бидат запамтени! Ма радувајте се!
До сите средношколки и основки на форумов. Девојќи имајте успешен старт на второто полугодие =)) :geek: :geek:
Поздрав до сите вредни членки и членови некогашни столбови на форумов , за многу причина за логирање и посетување на форумов . Постови на кои сум се смеела до солзи , сум се чудела , восхитувала , и сочуствувала . Затоа што ги снема ... До оние што прават паузи до оние што се откажаа од Фемина , на чело со Пирамида . Ви се лутам и ве оправдувам истовремено ... Ако од некаде читкате не е ништо ново дека фалите бар мене . Ама сепак ваша одлука со ваши причини . Останите ми живи , здрави и луди
СП до сите што го обожаваат и што посакуваат еден ваков покрај себе.... Езел... уште некоја епизода и ќе останам дома без телевизор !! Каков еее...
Од мене специјален поздрав до сите обожавателки на неговата помлада верзија И воедно, до сите кои го оценуваат филмот според тоа колку е згоден главниот актер