Поздравче и од мене до Џули и Сеси . Исто и за Ози, ја чекаме да ни се врати. Поздрав и до Вики4е, Дарки, Лижавчето, Анннни, Кате, Лукс, Душето, Благуфче, Горде, Спичлес, Ким, Виножитка, Вајлд, Ирена, Вери, Трендафилка, Мистериозна.... до повозрасите наши, Озбилна жена, Анатх, Ариел, Марли, Зоки Поки..
Фала Багуфче и Лолипоп.. Бидете ми и вие поздравени..И имајте убав викенд! Багуфче,една од најдобрите на Марли...
НаајСП до мацуш и Лолипоп СП и до Сесилија, ми се допаѓа нејзиното мислење, и баш пред едно саат време ме изнасмеа со постот во темата пазуви. СП и до сите кои планираат да се забавуваат вечер.
СП до сите, нејќам да ве двојам да не ми се налути некоја ама сепак морам да ја одвојам 2468 за 10та што ми ја додели ... ...
СП до unfaithful18, vik44e, lilit, brojceto, Lolipop, Anickata i annnni, kim,sesilija,Speechless, preetygirl-J, karina и до сите останати. love ya all
Благодарам за поздравот Лолипоп, и јас те поздравувам Упатувам еден посебен, специјален поздрав до Сесилија за трудот што го вложи и за прекрасните слики што ми ги прати