...до Нејтири, Марама, Мимс, Блонд и Tрендафилка. Само една попатна гушка, чисто да ве згрее на сибирскиве температури .
На сите слики погледнете го тој ни дели Free Hugs...Абе душичее најслатко Да не бидам оф топик денес сп до Beauchamp Spoiler Дека ме дружиш кај диетине
СП до сите што си ги сакаат нашиве мили ии слатки ракометарчиња, море ракометарчишта се и СП до оние кои се страсни навивачи макар и од пред тв како мене.. МАКЕДОНИЈА!!!!!!!
Поздрав и до тебе Лудо Среќа што не бевме во пмс Ракови и ПМС, комбинациј...ма шта да причам Туку да знаете каква лепота и секси девојка е Лудото, и уште поважно што е слаба . Така да знаете. На наредната кафе средба се надевам дека ќе ни се придружат уште неколку фини женски кои сакам да ги запознаам .
Јас, јас сакам да ви се придружам па плус ракче сум Поздрав девојки до вас. Плус Најубава, Мимс и Мерлинка. +Трендафилка многу си уба бре +Артемишн да не ми се нервира, не чека Злате +Гордана10 и Гоу
До Росонерка (се изгуби некако,или се лажам?) До Дивајн До Енца До Серафима И до сите ранобудници-како мене
СП до maca99, Hopeful, Ammy.Lee, angelce1, Bright, Miss.Ricci, La.Reina.Del.Sur, Hipica, creshicka, crazyinlove19... благодарам за вашите поздрави . Специјално ве поздравувам . Spoiler
И јас се придржувам на поздравот. Не знам зошто, ама воопшто немам сретнато пост од Енца во последно време, навистина ми е криво, сакам да прочитам нешто од неа....
Утрински поздрав до Заљубената Peperutka 90 Милата Vitorija Куклата Neytiri Мarcheline amaru Magnolija Сп до сите што се нервират за ситница
Еден НАЈ НАЈ НАЈ СПЕЦИЈАЛЕН поздрав до drugarka... Зашто пред 5 минути дознавме дека поминавме два дена заедно низ возови и низ Белград Eдит: ВО ИСТО КУПЕ БРЕЕЕ, МАЛ СВЕТОВ
НАЈ НАЈ НАЈ НАЈ специјален поздрав и до тебе назад... Не можам уште да поверувам како сфативме дека бевме заедно во купе, и два дена си поминавме прекрасно, а таму ништо не знаевме. Ох, многу ми е мило.
Поздрав до милите девојки кои ме поздравиле Најубава, односно Петкојца наша, Лудото, Јуле, Марама и многу нежното чупе Нејтири. Се надевам дека сите ќе ги запознаам некој ден (Лудото веќе си ја знам) и ќе се напиеме кафе, а ќе го пробате и мојот тарт од јаболки.