Поздрав до Bright Секогаш има многу убави аватари, а јас тек сега приметив дека моментално има слика од еден од најубавите филмови што сум ги гледала. Има добар вкус, барем според темите што ги отвора Филмови
до Офи, зашто прееска кога бев во пет шоп да му купам на кучето колачиња, видов персиски мачол истттт како твојот, само прљаво бел, и тој проблеми со окцето си имаше и имаше внатре уште неколку мачиња, слатки персиски и на Јуле и викам, ееее Офи да беше овде сега, таа е луда по мачки
ДА возвратам на поздравите... Крејзилејди...што се случува со твојот профил на фб ? Ако можиш пиши ми порака. Трендафилка...Еднаш си кажав сега пак ќе си кажам. Многу ми личиш на Керолајн од ТВД. Како порцеланска кукла ми си. И јас се надевам дека ќе пиеме кафенце еден ден.
Ама сум изгубена... ц ц ц,се гледа дека ми се спие Место во СДК јас овде постот го шлакнав Ве поздравувам сите шо сте малце заспани ко мене
Jaс ја поздравувам Спанка (о),бидејќи ми даде одлична идеја за ноктите...сега само што си ги направив ама не се убави колку твоите
До сите кои ми фалат на форумот Пирамидата Енца.69 Лолита Ели25 Марама(фалат комбинациите во Мода) Блонд Spoiler Навистина овие девојки обожавав да ги читам,а незнам заради кои причини се откажале или се во план да се откажат од форумот .......Ништо во животот не е и нема да биде како што било,така и на овој форум нели,нема да речам дека форумот не е тоа што беше,зошто навистина не е,барем за мене..... Гореспоменатите сакам да пишуваат пак,или пак почесто, А сите други активни ве поздравувам Поздрав плус и до Дузи,Дивајн,Трендафилка,Теди Беар,Магнолија,Синтија,Мендилејн,Теодора,Брајт,Шилеа,Гирл23,Славица,Серафима-кои сакам да си ги читам,и до уште една ми се чини понова членка Другарка,која се повеќе ја читам,интересна ми е Повелете има за сите
Денес си ги поздравувам Maca99,CIA,Doozy,Crazylady,Serafima,Adi888,Heelslover,Ljubam, Tinkerbelll i Tinkerbell ,срцки ми сте сите!
СП до Кикикирика (некако многу слабо пишува на форумов, а баш ми е интересна ....) Маца99 (и тебе послабо те читам, каде си??) Сноу-Квин (Мисли му се за никот-кога ќе дојди Пролет ) Hiiiiiiii (зошто и таа навива за Барса ) Ана Каренина (зошто е фина и мила девојка) Лудото (зошто некогаш навистина си лудо бе! + Притаен провокатор! )
До сите што се сложуваат со фактот дека последниве натпревари со ракометариве, ни беа блага припрема пред инфаркт, шлог, мозочен удар и слични стресови! Утре нема зима за нас, сите болести храбро ќе ги издржиме!
СП back до marama и maca99. И сите феминки што нерви изгубивме на местениов натпревар Данска-Шведска. We found love in a hopeless place.
Ади, знаеш ти како да ме поздравиш Ова ми е еден од најдобрите поздрави што сум ги добила да знаеш И јас тебе те поздравувам Spoiler СП и до Дивајн, Горде и Брајт