SP do site feminki pozdrav od belgrad , site pred ekranite i navivajte za makedonija ! a i se izvinuvam so ne pisuvam kirilica bidejki pisuvam od tel.
Ана Каренина. Не те познавам лично, но веќе те гледам како пријателка И до К.и.м (п.с. А Какво значење ти има nickname-ов? баш сега се замислив.. )
Знам дека делува како да има значење, ама нема Обично, Ким како име, а не како зачин а точки не знам зошто сум ставила, мислам дека не ми го прифаќаше само името такво СП и до Катка не си ја имам одамна поздравено
до Најубава, Венди, Трендафилка, Мистериозна, Маца99 и Гордана Одамна се канам да ве поздравам и ете сеа...
Специјалка до ТедиМечето, Трендафилка, Пирамида, Марама и Теодора. Спојлер Ми фали да ве читам низ форумов.. Плис кам бек
СП ... до Артемишн, Менди Лејн, Магнолија, Нумериа ... Лудото, Марама, Трендафилка И еден зимски СП до далечна Австралија ... до мама Битерсвит
Ги поздравувам Трендафилка, Маца99, Серафима, Дивинбатерфлај, МендиЛејн, Ана Каренина, Блек Свон - вака ве доживувам.. ве молам ислушајте ја цела.. http://www.youtube.com/watch?v=rhN7SG-H-3k
Поздрав назад и до тебе Љубам . СП и до Старбакс.Знам дека си заљубена ама не го запоставај форумов .
До многу мили,позитивни и драги феминки,штом ќе видам нивни постови обавезно ги читам: Fearless, La.Reina.Del.Sur, BlackSwan5, Serafima, girl.23, Gordana10, velesanka, karak, anabel-a, marama, Hiii, crazyinlove19, Hipster, INSIDIOUS, RainBow....лееелееее сигурна сум дека има уште некоја феминка, ама во моментов не ми текнува ако сум јас заборавена - си знаат девојките кој се