До Маца99, без посебна причина, така, затоа што е многу храбра, издржлива и амбициозна Повели топло кафенце Редакт: И до фуфицава под мене поздрав, сакам средба
СП бек до Fearless, ljubam, maca99, Gordana10, julie77... Благодарам . Сп до Srekicka - ехехеее од кога те немам поздравено , Сп до Abeja - многу мила душичка . И еден посебен Сп до Page. Мила, секогаш да одиш смело по патот по кој си зачекорила. Ќе имаш искушенија, но само храбро .
bittersweet. Последниве неколку недели сфатив дека е мамичка и колкава е всушност. Мислев дека сме на приближно иста возраст. Ти се восхитувам и те поздравувам. Gladiolus - strength of character
Ма јас ќе ги поздравам Кире и Борко, и сите останати репрезентативци што вака се изборија за Македонија! Почит!
Најпрво до ракометарите. Потоа до сите оние коишто отидоа во Србија да ги бодрат. И на крај до оние кои ги гризеа ноктите пред телевизор за време на натпреварите на Македонија.
.....до оние со искрена желба да му бидат секси медицинска сестра на Микруловски па лом го направија човекот заслужува нежна женска рака.
Јас ќе бидам на Стојанче... Уффф каква нега ќе му пружам, сигурно освојуваме Олимпијада тогаш Поздрав до сите wanna be медицински сестри на било кој ракометар