И јас сакам Лилит да ја поздравам затоа што и мене ми даде многу возможно толкување на еден чуден сон. И плус многу посебно суштество е, ретко. Брајт и до тебе една ваква , се надевам дека некогаш ќе испиеме едно кафе заедно, може и да јадеме благо во она убана слаткара, малечкана до бившо Космофон.
Поздрав до AnaKarenina бидејки ми е многу мила CIA- секогаш налетувам на нејзините мислења crazylady- бидејки е душа човек Поздрав до вас бидејки не одминувам ниту едно ваше мислење без да го прочитам, ви пракам прегратки и блачко
^^ Баш кога видов дека си коментирала во темава ја отворив за да те поздравам и оп гледам си ме преварила Еве и јас упатувам еден гоолем поздрав до тебе,и баш имам приметено најчесто налетуваме една на друга во темата Што ве насмеа денес
СП до Мања666 .Онака,оти се согласувам со повеќето нејзини мислења и ми изгледа како една храбра девојка.А да,и аватарчето ти е преубаво .
Топол поздрав и милион прегратки до Енца која како и секогаш е прекрасна, само што сега изгледа уште послатко со мешето. Те гушкам двојниче...
СП до сите горди македонци. Јас кога го гледав преносот, се наежив цела, и заплакав. Па уште Кире кога се збуни: Ги дадоа, ги дадоа, ги дадоа... Ахх.. И Борко кога кажа дека не сака да му ја зима работата на министерот за одбрана. Сите се срцки. Како што може спортот, да не обедини, неможе никој. Напред наши!
Не сум приметила дека си ме поздравила. Абре какво напинање, ти кажав веќе СП и до тебе П.С. со FortuneTeller-ов вчера навивавме заедно за Македонија
До фановите на Барселона и Реал Мадрид ... Со апел да не ја претвораат темата во бојно поле и Трета светска војна . Да не прозиваат други луѓе околу наоколу педерски де туку што има да кажат во фаца ова де ЛП или користејќи ник . И по могучност да не навредуваат во истата , да одржат ниво и да дискутираат а не гракаат и типкаат кој се разбира од фудбал кој не . Ќе ви бидам многу благодарна ако не ја посе*ете темата мојата омилена . И да опуштете се луѓе ни Меси ни Кико не ги заболе за вас а вие очи копате . Мир
До Марама -ах колку убав пост Штрумфетка,Дузи,Серафима,Глоу,Скорпионка,Артемисион,Дивајн,.....имајте убаво,релаксирачко попладне
СП и до тебе Венди. Не знам зошто ти се чини дека е трета светска војна кога воопшто не е.Ако не дискутираме за натпреварите која е поентата на темата? Јас лично никој не сум навредила и глупо е така генерално да се збори за сите.Никаде не прочитав дека е забрането да се коментира Ел Класико и еве помина,не се пишува веќе.Не знам зошто толку узбуна кревате,секое чудо за три дена . П.С. И Роналдо го е гајле.Вчера ми пиша на ФБ да пишувам на Фемина дека е најдобар играч а дека Меси е тапа и за награда ќе добијам вечер со него... .
До : Eli25 , Maca99 , BlackSwan5 , Magnolija , TeddyGrey , AnaKarenina . Ве поздравувам без некоја посебна причина , едноставно ве читам редовно и мн сте ми мили .
Фала ви,возвраќам на поздравите на Pelikuna i Eli25 Ви посакувам и јас убав ден исполнет со убави емоции И Сп до Љубам,фала за песничката,ми се допадна многу! Ја слушав цела,пошто и јас сакам класична музика понекогаш да си слушам А,и знаете што? Поздрав до тие што обожаваат чунга лунга мастики,преѓе си купив,и тоа во Бугарија и сега си џвакам цигарче