Поздрав бек до тебе Стар19. и до Наумче Мојсовски. И еден огромен поздрав до сите горди Македонци, верни нанивачи на македонскиот ракомет и до сите кои им е преку глава од такви мрчатори и луѓе кои не знаат да слават и да се радуваат на успесите, туку само да мрчат и да ги расипуваат темите на форумот, меѓу кои и темета за Македонската ракометна репрезентација. Напред Македонија! Најдобри сме! И секогаш вака да се радуваме.
Незнаев кај да пишам па ќе пишам тука Ве поздравувам сите што сакате побрзо да дојди летото а и тие што сакаат музика на клавир Еве enjoy http://www.youtube.com/watch?v=q4FYsnMo ... ure=relmfu
СП до pupi.girl и aaaaa! И тие како мене едвај дочекаа да ги видат Хатиџе и Ибрахим од Величествениот како ќе се бакнат. Хахахаха
СП до Даничап Женска ма,ми недостигаат твоите комбинации во модни критики,си знаеш ти зошто.Таман почна да ме воодушевуваш и ништо ни ја заклучија темата пиххх што среќа Сакам те :geek:
Поздрав до Ljubam Родител, уметник и голем борец се надевам имаш слободно време да ги наполниш батериите и уживаш во погледот кој градот ти го нуди Спојлер моите фотографии не се ни оддалеку професионални како твоите, али нели битна е намерата хихи eдит: поздрав back ammy lee
Ах ти благодарам 180/360 степени.. Ти си ми девојка со стил и став. Ти подарувам една од моите омилени сцени.. http://www.youtube.com/watch?v=CXfxUVjH ... re=related
Јас утрински си ги поздравувам сите женски што одвај чекаат 19 00 ч за да почне Величествениот аххаха и се разбира што верно пишуваат во таа тема и женски конечно го дочекавме бакнежот над бакнежите хахахааха
Поздрав до Нолелки и Надалки кои ова неделно утро наместо да се наспијат и одморат станаа рано да гледаат финале од Австралија Опен и да кинат живци Ама сепак Нолелки ќе тепаат
Поздрав до сите на кои им смрзнува носето од ладно! Бррр - 20 степени не очекуваат Па затоа сите дома, пред компјутер, пред тв или над книга, полуфинале и финале, со чајче или пивце. Таков е денот .
СП до Роси, ама бесен поздрав! Јас не станав сабајле да го гледам финалето, и сега сеуште го гледам и ти напиша кој победил и ајт сега отидоа 5 саати во ваздух! Баш ти фала.
Од мене поздрав до сите студенти на форумов. Особено до оние кои веќе го поминаа периодот на нередовно спиење пропратено со халуцинации, 4-5 шолји кафе дневно, асоцијализација и учење до полудување...