Пак до Сеси, затоа што ме става во искушение кога конечно се потсредив, после 3 недели гладување Не сум ги пробала тие, ама сум пробала слични. Ама многу ме заинтригира сега, овие Винчини се, за наше добро, слаба страна ми се македонски производи... И ај сега кажи им не... За кого? За Македонија!
СП до сите кои сакаат да се пикнат под ќебенце со љубениот и само така да си си гугукаат и гушкаат. Ааа со песнава може и подалеку да стигнат подоцна.. http://www.youtube.com/watch?v=Aq3q03yeWe4
СП до Пеликуна, неможам да и ги сфатам тие откажувања и враќања на форумот. Ништо лично ама не ја сфаќам поентата на постовите, пријатно, го напуштам форумот бла бла бла, и по 2 дена, гуес хи ис бек... И зошто го напуштате форумот, ако пак се враќате?
Pozdrav bek do tebe,ako ne ti se dopaga ne citaj...ili ednostavno stavi ignor opcija toa ne e tvoj problem draga,moj e...i za kraj ne sum edinstvena sto napravila taka...i kolku sto znam forumot ne e tvoja sopstvenost da kazuvas koj da se vraka koj ne Ajt Спојлер Samo da se mrcelo za lajkovi be,ne si jaka
LoVeR ти благодарам за шарениот и сладок поздрав и јас те поздравувам тебе. И сп до милите Strumfeta93 и ludoto19 Ве гушкам!
Сакам да ја поздравам Душица, ја зачитав пред некое време се закоментираваме во 2-3 теми и од тогаш ја загледувам по темиве! И одговора никот начисто, имам впечаток за мила и добра девојка, воспитана, која си го кажува своето мислење и избегнува секаква кавга и плукање со било кој. Барем мене така ми остава впечаток
Lux! Во постовите кај најболната тема, фитнесот, делиме исти зборови и алал да ти е за предизвикот, нормално се приклучив и јас!
До Snow-Queen, која, кога и да ја рефреширам страната на фемина, секогаш се појавува дека пишала во некоја тема. Најактивна ни е, т.е најпишувачка .
СП за сите позитивни личности на форумов, кои не се настроени за кавги,напди,конфликти,препукувања,подценувања...итд Специјален поздрав за цурата над мене
До господичнава, мимс ејти-најн на над мене, епа слатко си ме пресмеала Не само јакичка и будаличка си
сп до мојата инес.х , до серафима ,и љубам личности кои се издвојуваат од форумов,кои се позитивни и секогаш со добри совети,кои не мрчат ,и кои не прават се за еден лајк ве сакам