Сте ме заборајле ..Нема врска де.. Јас ќе ве поздравам сите а најмногу Викиче и Спичелс Ве саакамм сите,ми фалитее
да ги поздравам близначките бројче и лижавче....мене неможете да ме излажете, најдов по што да ве препознавам тралалалала сега поздрави за: анфејтфул, лукс, гордана10, Ана, Хипи, реинбоу, трендафилка, смајли, емче-кремче,ангелче, вајлдчајлд, вајлдејнџел....и сите останати од старата постава овде и специјално морам притигрлЈ да ја поздравам....за некои позитивно, за некои негативно....ама битно е дека е оригинална и се издвојува по постовите....понекогаш ми е интересно да ја читам...особено во темата испукајте се
Сите што ме поздравија - благодарам и огромен поздрав до вас девојки! Оваа прекрасна вечер, упатувам СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО ОФФСПРИНГ, бидејќи е така голема негативка и шири негативна енергија, - Твоја Трендафилка (уште поголема негативка и ширачка на негативни емоции, кои предизвикуваат ронење на крокодилски солзи во нечие ќоше).
еј и јас сакам да сум со вас ама тоа ти е недостаток на слободно време,но не ве заборавам немојте ни вие мене за сите мили мои и за оние кои ме подзаборавија
jac овде се пронаоѓам па затоа поздрав и до тебе ненушка и поздрав до сите други, а специјален поздрав до Оффспринг што беше изнервирана од моите мислења и сега ми е глупаво .. еве поздрав за извинување
Најсп до тебе Гоу, те гушкам СП до сите што ме поздравија, ве сакам. Ќе си ја поздравам Горданка, ми ја нема нешто..Зафатена е.
поздрав до сите форумџики,а сп до моите ми стари форумџики и омилени вратете се побрзо на форумот и на четот ми фалите многуууууууууу