СП до сите кои имаат обврска да излезат надвор, но незе им се врќаа дома заради студот/снегот.....брррр
Најспецијален поздрав до (колешките,со кои најдобро си ги разбираме маките) maca99 и thinkerbell и посебен до Dulceee.
И јас ќе ја поздравам Мендилејн, посебно поради тоа што исто се чувствувам. Биди силна, издржи, ќе си ја вратиш силата, колку и да трае, пак ќе можеш да бидеш како порано... Тука сме за тебе.
Поздравче и до тебе Хахахаха,како шашардисана Ама сепак заврна,значи сум знаела јас Ах,да Сп до Рокафела,сега го видов мислењето во што ви се допаѓа кај форумџиката над вас и мило ми е Еве ти една гушка И за Сноу-Квин
И за тебе женска А и за сите останати девојки кои се надевам еден ден ќе ги запознаам Adi888, Dushica-sk , girl.23, Hipica, LaDyDoLl, Rubiii, Tenkai, love23, Ducky, BlackSwan5, INSIDIOUS, Gordana10, Plavusa.17, Mishela, crazyinlove19, marama, Divinebutterfly, maca99, Sramezlivoto, anabel-a, velesanka, RainBow, Miss666, perlaa, daddys.princess, kim
СП ... до Екстраординери ... Поубаво, помило лице и поубава насмевка немам сретнато до сега . Убавице те
Фала ти Џули на прекрасните зборови Немаш појма колку ми е мило што те запознав надвор од форумов! Те гушкам силно
до Oфи! во случај да прочита јас сега видов... A мури жено една, ајде ќе дојдам јас деновиве, немам кредит, ќе ставам и ќе ти се јавам да се договориме