Поздрав бек и до тебе со фоткава Спојлер многу бил мал Тејлор, а пустиот преубав е СП и до Плавуша, Серафима, Fearless и една драга феминка што ми недостига...Пирамида
Овој поздрав го упатувам СПЕЦИЈАЛНО до девојката за која на почетокот и не баш имав убаво мислење, ама сега е вистински шампион Plavusa.17
и да те дополнам, не само да го видат да успеат, таму! If i can make it there, i can make it anywhere!
Јас ќе ги поздравам Кенди,го прочитав твоето мислење во Како се чувствувате денес и многу ми е мило Марама истотака ќе ја поздравам и да се активираш на блогот,оти ќе се караме Дивајн-Не се нервирај,се ќе биде во ред
Ja замолувам Кенди, да престане да става слики од згодни типци у темата,ќе ме шашардиса , скорз наскорз П.с доста сличен вкус ќе да имаме еве ти за крај еден те частам
Јас сакам сите да ги поздравам и да им се заблагодарам на поддршката што ми пишаа и ме охрабрија.Што би правела без вас??? Ми значеше многу!!! Спојлер (не сакав да ве растажам и загрижам,ама ете,сите имаме такви денови и грижи)
До Горде! Бидејќи си ми една од омилените феминки за читање И до Теодора... последниот пост во СДК... ти само продолжи да пишуваш и пишуваш тука... уживам во секоја реченица и мисла.. шарај, бои, фантазирај...
Форумов ми е како во време на реформи. Стари феминки се речиси неактивни, а нови ги завземаат нивните места. Веројатно тоа е нормална работа, се се движи, се се менува. НО мора да испратам поздрав и да кажам дека многу ми недостасуваат дел од феминките, АПЕЛ да се вратат и да бидат поактивни Алиса од земјата на чудата се замолува да има повеќе од 10 поста месечно Сајa ми недостасуваат и твоите постови. Спарксице каде си Па без тебе не беше исто коментирањето за ракометарите, ми фалеа твоите пцовки девојко се надевам ќе пронајдеш малку време и ќе не насмееш И Сеси почна да ми станува неактивна и ги нема оние стари нејзини добри и реални постови. Yipman2 го снема. Лолитка ја нема исто така, ах ФБИ згодночата преретко не дружи за жал. Геа би сакала да не дружи почесто, забавната мамичка, девојко кам бек Мистери па тотално го снема, веќе не брка женски изгледа, не остави тука 100тина со скршени срца. И поздрав до редовните феминки, прекрасни феминки Марамка, Трендафилка, Џули, Лудото, Лилит, Старфиш, Жапче, Шилеа, Најубава, Боа, Теодора и Ливинг. Ако некоја од вас снема на фемина ќе ве истепам да знаете И поздрав до новата тура девојки кои го движат некако форумов, квалитетот ќе избие на површина, а некои ќе бидат вечно тролови веројатно. Поздрав до новата свежина Хипстер, Снежната кралица, Артемишн, Divinebutterfly, Анабела, Мишела, MandyLane, Инес, Савана ...