Поздрав од мене до Блонд. Жал ми е што работите едноставно не испаднаа како што очекувавме, се надевам дека имаме поправна сесија.
Беше тоа минато време кога не ми тежеше ништо на плавото теме. и благодарам што мислиш на мене само ќе ти подарам.
До сите што сакаат скулптура на четвртина бурек и јогурт на плоштад. Барем има смисла и одбележје на поднебјево што си љуби мрсни залаци!
Позз до Љубам синоќе те сонувам не се секавам точно на сонот но знам дека шетавме во преубав парк со високи убави зелени дрвца
Специјален поздрав до : FortuneTeller.xD ljubam и заедно со поздравов сакам да ти кажам дека прекрасно сликаш,идолка си ми La.Reina.Del.Sur Gordana10 Wild.Child и поздрав до твојата прекрасна хаска!
... Роси, Лилбејб, Марама, Мимс, Дивајнбатерфлај, Хипстер, Каша, АнаКаренина, Лилит, Шилеа, Љубам. Пишувајте девојки, пишувајте, оставете некоја мисла на форумов, зошто има напатени душички ко мене кои обожаваат да ве читаат. Лап топот ми е расипан, па пишувањето од телефон тешко ми оди, меѓутоа кај да е, деновиве се враќам со полна пареа да чкртам овде.
До сите кои сметаат дека се претера со злоупотребување на темава, едни те исти, со постојан генг бенг по неколку пати да ден, па профи да беше, досега ќе снеможеше. Досадни сте, гњавите, труете, напор сте, удав, немате исаф, да му се одмили на човек темава да ја отвори... Сите имаат блиски личности со кои се во редовни контакти, ама секојдневно не мора да се води љубов низ темава, кој/а повеќе сака и со поздрави и честитики до сите кои *некои рандом неинвентивни глупости*...аман веќе... Дури помислувам и да дадам предлог на админите за 3 дневен бан, ако некоја ја силува темава во просек 3 пати дневно во континуитет од 3 дена, среќна 3... И ич не ми е гајле, мразете ме, плукајте ме, реплицирајте до бесконечност во темава, нема да ви обрнувам внимание, ама наместо курназ, треба да сте кабает и малку самокритичност не ќе да ви е на одмет. ТенЌју. Еј, да и СП до сите *надополни по твоја желба* (туф, како не ви текна порано вам)...
Вајлдчери, Ана - банана, Инес.х, Најубава на Петко, Кенди Ви благодарам многу ! http://www.youtube.com/watch?v=5YXVMCHG-Nk&ob=av2e