нормално дека не се согласуваш, иначе како ќе добиваш лајкови? да не сум офф, ќе поздравам некои кои никогаш не сум ги спомнала во темава, а со чии мислења се согласувам воглавном и ги ценам: Љубам и Најубава.
Специјален поздрав до тебе, бидејќи си ми го заприметила постот, и си му посветила внимание Не сум на форумот поради лајкови
У склоп на мислењето на Теодора, за кое ставам потпис... Колку сакаат нека ми речат дека сум мрчатор, ваква таква, не ми е стварно за лајковите, ниту пак ме заболе искрено, ама Сноу сестро, немој да ме јебеш. Мимс имаше тука лајкови. Иии... После... Ииии... П.С Не реплицирам.
СП и до MacaLove многу ми е мерак што забележуваш мои постови. пс. многу ми е жал што се првенствено сте настроени со негативна енергија(неколкумина) и се перцепирате негативно буууу.....дајте малце осмех на лицу хаха дојдени сме на форумов со цел за дружба и помош, или за папарацо и следење на постови хахахахах да надополнам: мимс во друга тема пиша за нив, а мене ми текна да ги поздравам сите што како мали ги гледале и сакале овие прекрасни мачиња. цццц не ми се верува со што се замарате
Не е до замарање работата, некои работи се преочигледни - се гледаат дури од Месечината.. Поздрав до вас женски, пис аут.. И СП до Горде, Љубам, Кате, Ели25 и Гоу-Грл.
Специјалка до Хипстер. Ми го привлече вниманието и го задржа истото. Има нешто мирно и тивко во твоите постови, ме релаксираат, мерачки ги читам и соџвакувам.
СП и до тебе glow, мило ми што се некои работи очигледни, зошто јас секогаш играм со отворени карти.Таа сум која сум, може и затоа не им се допаѓам на многумина.Ја овде не сум дојдена никого да импресионирам на кој не му чини нека не ме чита или нека се жали кај админ ако прекршувам некое правило или сум вулгарна и безобразна, поздравче
Ги поздравувам сите кои како мали си ја браа среќата по ливади, а потоа ја пресуваа во книга и си ја носеа по новчаници!
Да и јас го користам "ми се допаѓа" како знак на благодарност, нели за да не се заблагодаруваме после секој поздрав и да ја полниме темата со офтопици. Арно ама темава почна да ми личи на ФБ. "Поздрав до оние кои како мали ја гледале серијата"..., "поздрав до оние кои смрзнале"..., "поздрав до оние што имаат за учење"... - Во превод: "За сите оние што се сеќаваат на во светот на бајките, бушава азбука..." "За сите оние што љубовта не ги грее па смрзнале", "за сите оние што учат два дена пред испит"....бла бла бла И ајде сега упаѓај у група, лајкнувај-така и овде! Инаку ништо лично, можеби само така ми се чини И да не бидам офф СП до anneyy
поздрав Охх абе лесно е вака по нет да се најдат како шо вика сесилија издепилирани машки, ама онака во тоа главите шо имаат прашање е Вака ќе плакниме очиња со сликички Поздравче и до Сесилија
Јас ќе си ја позз Divinebutterfly Спојлер Срце не се секирај, све е од клошар до клошар ии до Crazyinlove 19
Темата си има многу конкретен наслов ...ПОздрав до ....така да личела не личела на фејс таа е ...што демек не го користиме фејс ,сите плукаме по него и пак го користиме ,кој во помала мера кој во поголема ,еве јас конкретно упатувам такви поздрави кои личат на- ГРУПИ -од типот вакви или онакви, намера ми е да си со тој поздрав да поздравам мои истомисленици и да знам кој мисли слично или исто на мене, а за лајкови ќе се мрчи се мрчело и веќе незнам што ,си давам лакјови на оние кои сметам дека треба ,тие сами знаат кои се ,на оние кои им вредат зборовите тон море и два тона и пак ќе давам во секоја тема можи за ова да се мрчи така да не е последна