Гордана 10 прегратки и почит жено Реинбоу, веќе не ти завидувам официјално! Љубам како никогаш...ме љубат најдобро до сега!
Изгледа...Поздравче и до тебе и се надевам да го преминиме ова Па и ние заслужуваме да сме среќни,што се замислуваат машките? Па не се врти околу нив светот.Искрено многу ми е криво за ова што се случува,ама дај Боже да се среди
Jaс сакам да ве поздравам сите и да ве замолам да не ја полните темава со оф-топици. Без разлика кој како кажувал, дали било за лајкови, дали не било, темата ќе продолжи да си тече. Туку, дојдов со намера да ги поздравам феминките што повеќе ја ценат книгата од филмот, што сметаат дека ликовите изградени толку длабоко во една книга никогаш не можат да бидат така пренесени на филм. True story. И до Анушка, ми се исполни срцето, те гушкам силно и сум многу, многу среќна за тебе.
Сп до Хипстер, девојка која се повеќе го задржува вниманието на многу феминки Росонерка Марама и Тедимече. Каде сте бре жени ? Кенди која ја оживува темата Згодни момци. Стави понекогаш и некој недепилиран плс како за мене Сесилија затоа што сакам искрени личности. Шилеа лавицата која исправена оди по снегот, само храбро
СП до сите кои се со WWOOOOWW момент од БАБА Мадона на клипоФ http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=102&egId=19&eventId=86685
Јас ја поздавувам Љубам...преубави постови има во темата СДК,секогаш се задржувам на нив,некогаш и по 2 пати ги читам,бидејќи ќе се пронајдам во некој дел...и ќе ме носиш ли и мене во Париз на твојата изложба
Специјален поздрав до темава nasmevka/smesni-mislenja-t3946/2340.html#p944265 затоа што YOU ALWAYS MAKE MY DAY BETTER
Јас само ќе го поздравам денеска снегов се надевам ќе влијае тој некако на постариве лица кои утре наместо да прават гужви во автобусиве, да си останат дома на топло
ЈАс ќе ги поздравам овие членови,кои ми оставиле впечаток од зачленетите покасно,само продолжете така,а и со времето ќе се подобрувате IvanaMkd,Ivinakit,LaDyDoLl,perlaa,Ulata,Loritaa,teddygirl,drugarka а и сигурно има уште многу по темите што не ги знам. А и СП до постарите членови што си ги читкам(Не ми ставајте ми се допаѓа,секако многу сте ,пошто не го пишам постов за тоа ) Julie77,Rossonerka,Ljubam,Go-girl, marama,K.i.m,Gordana10,Libera,Wildchild,AnaKarenina,Rainbow, Ariel,Teodora,TheCandy888,LivingGlam,Eli25,Hiii,Adi888,Annie.mk1, Doozy,Serafima,Maca99,Pelikuna,Deepblue,DAngel,Hipster,starfish, Magnolija,,starbucks,Marilyn-Monroe,Joxy,Lilbaby,anuskaNESTLE,teddybear, teddygrey,Shelea,ludoto19,snow-queen,Mishela,CIA,Firequeen,Beyourself,WhiteAngel, Strumfeta93,Peperutka90,Miss-Independent,Shana,Chocolate.me,plavusha17,Cacy, MacaLove,kate21,crazyinlove19,martinuska,Elennaa,Kasha,Trendafilka, Lilit,ines.h,Wildcherry и мн други! ВЕ МОЛАМ не ми се откажувајте од форумот и дружете ме,сите ми сте интересни на некој начин Иако понекогаш сите се буниме за нешто.Зошто да се лутиме една на друга? Па и некогаш да се налутите,ќе ви помини,не мора да замините...
Ги поздравувам Мања666, ЦИА и Маца99. Ви испраќам една топла прегратка. http://www.youtube.com/watch?v=RCWnVznnWcs&feature=fvst
СП до сите ...Такси-Феминки Оние кои по овие снегови беа приморани да се возат со таксиња кои буквално лазат по овие снежни скопски улици...а на крајот на вожњата добија благ шок од цената. Мислам дека ова се денови за кои таксистите живеат..па,Cheers to them! http://www.youtube.com/watch?v=Lq6rEPBN7aA