И сп до Теодора за нејзината идеја која ме привлече оваа година да читам 35 книги иако сите ќе бидат од типот SCI-FI и слично Исто и до тие што ми пратиа за анализи ЛП .... сега одмор и учење и снег али ќе биде ...дали за 2 дена дали за година дали кога ќе се омажите и ќе имате 3 деца... важно целта ќе биде остварена
Ауууу Јипи,арно ти текна на нас, и јас ти упатувам еден гоооолем поздрав,абе дечко,пишувај почесто,многу ми фалеше на форумов.
СП до ljubam, се надевам дека кога ќе си доаѓа за Македонија нема да има многу багаж, и ќе ми го донесе Швеѓанецов http://www.youtube.com/watch?v=xDXeq4mkMjw
Сп до ДивајнБатерфлај бидејќи забележав дека имаме ист број мислења. Спојлер Отворив кај неа за да се информирам повеќе за тоа како што идиотот... И го забележав тоа. Мила не се грижи све ќе помине ќе најдеш некој што те заслужува
СП и до тебе Ммм да,вистина,и приближно во тоа време сме се зачлениле Абе дај Боже,секое лошо за добро е,што и да е ќе помине(со времето)нека е на арно ова...И патем,сум те заборавила во списокот,дружи ме во пишењето мислења,да се множат Мило ми е што те читам и тебе по темиве. Кај си бе Јипи,не заборави скрос...Поздравче!
Ај и ја малку да ја силувам темава,ама па морам Сакам најнајнај специјално да ја поздравам сестра ми Роси!(да,ова го кажав со моето најлигаво гласче ) Девојко толку долго немаме зборено и коментирано мода и шопинзи што више заборавив дека си ми сестра по облека!Е така да си знаеш Те гушкам најсилно!
Специјален поздрав до Јуле и Лудото, моите две главни консултаторки, само си зујам, а они ме трпат, ете тоа е Фемина пријателство на нивоу! Ајде сега... да локаме!
Море ве поздравувам сите, море рикам лавовски додека ве поздравувам сите во темата : Вашите цртежи!!! Луѓе колку ми ја направивте убава вечерта! Фала ви! http://www.youtube.com/watch?v=x-skFgrV59A&ob=av3e
да и до Kаша, 2ро заслужено место, и AнушкаHестле на скромното 3то специјален поздрав и до нив тие се топ 3 филмомани
до типкава над мене и плус до Theodora, јас само не се сложив со твоето мислење инаку ти си кул затоа и те поздравувам до Kasha, се надевам наскоро подопро ќе ме процени до MacaLove, и покрај неисто мислењата вчера сепак ми е мила до glow за дружбата во форумските игрици до Danilela заради овој дел :up: до Yipman2 заради сликата