СП до Феминките кои секогаш ми измамуваат насмевка додека ги читам нивните постови Magnolija, LaDyDoLl, Hipster, Snow-Queen, Serafima, WhiteAngel
СП до Divinebutterfly! Јака девојко ме трогна со мислењето во „Што би му кажале“. Биди многу многу силна, ти праќам искрена прегратка.
Јас сакам да упатам еден поздрав до сите оние кои го прафатија предизвикот зададен од страна на Теодора, како и до неа самата. Но не поради тоа што би си ја зголемиле бројката на прочитани книги, и тие 35 би биле само уште толку во низата, туку поради што навистина ја сакаат книгата и ова им е само поголема мотивација. Да се збогатиме девојки И сакам да ја поздравам Саја, Пишувајни почесто женска Не е во ред вака да се губиш :/
Јас сакам да ја поздравам LilBaby и да знаеш дека фалеше,пишувај почесто(особено такви вљубени постови) Е ок,понекогаш сите имаме обврски,се губиме Јас се надевам се да се среди кај мене,вака или така,да има позитивен развој на ова... Абе чудна е љубовта...Нешто како вселената,огромна и неразбирлива,таинствена и непредвидлива... Исто сакам да ја поздравам Elennaa,јас па се чудев кај загина Ама тука си била И поздрав до crazylady,пишувај ни,кај те снемува? Поздрав до anabel-a - и јас ги читав и се чудев,се замислив,ама верувам пошто и мене ми се случувале... Поздрав до Серафима која ни покажува дека чуда постојат,дека само треба човек да верува,а и некогаш така ќе те натера да се замислиш,што ќе ти се сврти умот ( во позитивна насока) И ќе ги поздравам Libera,Look,Annie.mk1, Adi888 ќе бидиме во ред и ќе бидиме силни,ќе се среди се,верувам во тоа
Поздрав до Кенди,главна и одговорна за темата Згодни момци ...де стави и од некој црнец,така како за мене Иии до Каша
Фалаа многу Дулче,поздрав и до тебе,и да знаеш дека до пред некој ден твојот цртеж ми стоеше на позадина на тел. Ти испраќам многу гушкиии и еве повели почасти се
Поздравче и до тебе Divinebutterfly. Ќе се среди еден ден мила,ама кога... Работата е во тоа што не требало да бидеме толку пропустливи и меки. Те гушкам.
СП до DeMelo Нека не се нервира за сверква и, и нека ужива во последниот месец од бременоста. СП и до сите трудници и мамички на форумов, благословени сте што имате дечиња