Кога сум веке тука Фала drugarka , исто и до тебе многу зашто си исклучително мила личност. Исто сп до tara83 и lolyta777 , со лесно да си ја носат бремноста мирни и спокони моменти. Исто сп и до kate21
СП до срценцата од темата - Интимни прашања, проблеми и совети. Ви Благодарам за терапијата пред спиење... http://www.youtube.com/watch?v=ZHKRtM8UlRU
Поздравче и до тебе crazyinlove19 и да знаеш дека вистинско другарство постои.Точно така,малку но вредат Поздрав и до drugarka,Miss.Ricci i CIA!
До срцката над мене, затоа што само таа примети дека ме нема Исто така Сп до Другарка , Мини- маус и Кате21
Поздрав до другарка ми tweety26 Еве јавно ја канам викендов на кафе кај мене, и нека ми донесе од тоа тортата што ја правела по мој рецепт. Да видам дали ја погодила Ти испраќам едно виртуелно, попладневно кафе
МАМЕХА .... Знам како е кога ќе изгубиш милениче,конкретно јас го изгубив мојот мачор,навистина ме болеше исто како да си изгубил човек Плачев и се нервирав,а и ден денес ме боли душата ,го обожавав Не ми е јасно како можат да убијат животинче,едно мое маченце,само што го донесов после смртта на големиот мачор, го мавале со камења ,го мачеле,и на крај умрело Проклети луѓе Поздрав и до сите кои сакаат животинчиња
СП до Љубам и Shelea. Значи жени кога ве читам, понекогаш се мислам дека другата го пишувала мислењето. Многу сте ми слични во изразувањето на чувства, во опишувањето настани, бреее. Ве гушкам.
СП поздрав до вас феминки кои успевате да ме насмеете кога сум нерасположена Spoiler Лудото19,Еленна ,да кажете нешто што навистина вреди во светов во кој живееме Spoiler Гордана,Дивајн,Reina del Sur Spoiler , ,да бидете секогаш тука и кога нема никој Spoiler Снежна кралица ,да се инаетите Spoiler Хипстер,Theaesperato Топло ве гушкам и најмногу ве поздравувам....
Специјален поздрав до сестра ми што сега седе до мене и плаче бидејќи ја натепав пред 0.456987945444 секунди али шо сеа јас си ја прашав МОЖЕ ЛИ ДА ЈА ИСТУРАМ ЦЕЛА ЛУТИНА НА ТЕБЕ,СЕСТРО? и таа ми рече СЕКАКО ЗОШТО СЛУЖАТ СЕСТРИТЕ? АЈДЕ УДРИ Аха да , и поздравот нека биде со стихот I know you want me, you know I want ya.. П.С. Сајмон не се нервирај
СП до maca99 Gordana10 ludoto19 crazyinlove19 crazylady L-enna marama Doozy anneyy glow Hipster CIA Divinebutterfly WhiteAngel danichap Повелете да се заблажите И најспецијален поздрав до IvanaMkd
Сакам специјално да ја поздравам k.i.m! Знам дека сака кафе и често кога сама си пијам ми текнува на неа. Повели...