СП до Google Adsense [Bot], Google Feedfetcher, Google [Bot], MSN [Bot], MSNbot Media, Majestic-12 [Bot], Yahoo [Bot] !!! Топ сте! Кис4е! **
И јас да се надоврзам, тууу...јас пак само Гигл си го поздравувам затоа и јас до останатите упатувам поздрави
Специјален поздрав до teddybear - смешки или плачки исто му доаѓа... тука сум ако ти требам... колку што можам... Иако се губам сама себе периодов... Се надевам нема да те изгубам... Nevermore - Concrete jungle where dreams are made of... Што биде биде.... Peperutka90 - Чекам кафе или сериозно се лутам!
еве и од мене еден поздрав до другарка ми AnaKarenina ти благодарам за поканата,ќе дојдам секако но...торта веќе нема се е отидено ...ама ќе надокнадиме некако
До Adi888... Се осмелувам да ти кажам да STOP SEARCHING FOR LOVE ! Spoiler Обидувајќи се да ги сакаш тие што мислиш дека вредат за твојата љубов, ја губиш љубовта што треба да ја дадеш некому што можеби ќе копнее по таа љубов... кога ќе го најдеш тој човек, сакај го 92394865734986 пати повеќе од тие другите, но никако не го барај тој човек! Ќе дојде кога најмалку го очекуваш, кога ќе ти зараснат сите рани...
...Ана и Ливинг, поради тоа што сите сме биле ученички на Протуѓер и поради тоа што сте моите идни бизнис партнерки ...
До сите кои се опуштија малку повеќе во јадењето во проклетиот јануар :geek: па сега се прават планови, се бараат соодветни клипови за различни вежби, зумби, тае бо и све така даље...се даваат ветувања за правилен режим на исхрана и редовно вежбање! Дури и аватарот ми е посветен на тоа поле!
Не сакам да правам листа или да ме мислат дека сакам лајкови... Сакам само да ги поздравам сите што беа до мене во оваа измината прва година на Фемина Благодарам!
До Старфиш (многу зaбавна ми е за читкање и речиси со сите нејзини мислења се согласувам ) Nightwalker Иванамкд-Нова членка,а баш ми влезе во око,интересна за читање Морам да си ја поздравам и Енца ,те обожавам знаеш нели
Гледам најчесто поздравиве се "слатки" ... Е па јас ќе направам исклучок ... СП ... до сите, а посебно до оние кои во оваа снежна и студена зима топлината ја пронаоѓаат во чаша добро црно вино На здравје!
СП До: Annie.m1, Divinebutterfly, Juicy, k.i.m, Butterfly 15, CIA, Gordana10, Serafima, Lilbaby. Вас ве снемва, или мене