СП бек и до тебе Хипстеррр,те гушкам најсилно Повели,почасти се Ииии Марама ја поздравувам,ја сонував ноќеска И тебе ти испраќам многу гушки Повелеле
До CIA и нејзиниот потпис. Спојлер "She may be the queen of Hearts, but Imma be the queen of your body parts..."
СП до Ели25 мојата сродна душа по питање „нејќум зима, снегоЈ до колена“. Ах само да знаеш како ме погоди со твоите мислења во СДК кога блгаоречено не „изненади“ снегот. ... и до Тренди СП. Ме изнасмеа со разводот во случај да се слави Валентајн, и за твојата ретка коса (налик мојата) која ја тормозиш со 2918793 препарати и тагуваш за некои убави времиња кога не постоеја во твојот речник зборот „преса“ и „фен“. На листа `пријатељи` си ми, keep doing that! Поздрав грлс.
сп до Најти, Лепа, Крејзилејди, Тедигреј Жапчето трендафилка хипица и до сите љубители на снегов кој не престанува да паѓа... ОНИЕ МРЧАТОРИТЕ НЕ ЗНААТ ДА УЖИВААТ ВО НЕГО, каков Сибир, надвор е ПРЕЕЕЕКРАСНОООооОООооооООО
Eeeeee, си се израдував... А кажи колку напорна сум со косиштето, мислам знам - не кажувај, сама на себе сум си напорна и досадна, камоли на околината! Поздрав до тебе ЛилБејби, лижавче за тебе good girl! (ова ко на кутре бе! ) Иииии поздрав специјален до Розич, значи мерак да му е на човек кога ја чита низ темите за коса (пак со косата јас) ама паааа стварно...
СП до IvanaMkd прво затоа што е од Струга (сограѓанка е или што ) и второ затоа што пишува прекрасни мисли во една тема таму во Литература и уметност.
до Лилит, Теодора и Ливинг Надевам се дека ќе ви се допадне и дека ќе ве вознемири на начинот кој го може само музиката и добриот текст http://www.youtube.com/watch?v=nrMwgTc69y4&ob=av2e
И јас сакам да ја поздравам Енца, се надевам дека се е во ред. И поздрав до женава над мене и до Тедимече.
А јас тргнав навака да ја поздравам Виножитка и да и кажам едно големо благодарам... ( Инаку му спискав по лп, и добро се заканив, па го нема, се надевам така ќе остане ) И Ариелката моја драга...те гушкам силно , ептен ме стопли поздравчето кога го видов Имајте убава вечер прекрасни џенски
IvanaMkd Не заради потеклото, не заради што е нова, туку зашто е борец, совршен примерок на женскиот род. Да си жива и здрава и да ти се многу години.