И јас би ја поздравила ИВАНА МКД, сега дури сфатив за кого се работи, и сега знам за кого сум донирала пари.. не знаев дека е меѓу нас на форумов.. Ивана златна сакам еден ден да ме погледаш со тие очиња и да те запознаам во живо.. си се изборила со голема болест.. страшно си енергична по постовите и реална.. Ме полниш со енергија.. Ти се поклонувам..
Еве уте еден специјален поздрав до енца. Штом те стоплил поздравот, да ти го ископирам и овој од пред некој ден што не го виде И уште еден до Виножитка - ме претекна, ама идејата ми беше да ти пишам лп . И ќе ти пишам, да знаеш И уште еден поздрав до озбилнажена - нешто ми се изгуби, одамна не сум ја начекала.
Вуху Сеско мори ти на сите си ни била извор на аватарот Епа и од мене еден специјален и врло посебен поздрав до Сеси,зашто е уникат бре! И до една група на феминки,со кои исто како и со Сеси,во секое време радо би скокнала на кафе средба па и на обилен ручек,пропратен со добар муабет. Тренди,Љубам,Енца,Лилитка,Најубава,Боа,Јуле,Теди мече,Мишела,Џули... И секако Ливинг и Лудото,мада они више ми го должат кафето Ииии кога више ми тргна,и до девојките со кои веќе сум испила по некое кафенце. Старфиш,Роси и Марамка. И така.Ве поздравувам сите вас мили и прекрасни девојки!Заради чии мислења сеуште сум на форумчево.
Спојлер Членка за која сте имале погрешно мислење Специјален поздрав до BeLLaDona23. Моме... you're on to something! bittersweet flower meaning truth
Eден топол поздрав упатен до Хај,Плавуша,Фалин-форхисСмајл,Винидпу ,Т.в.и.т.и и сите каталончичи на форумот! Температурата е неколку степени под нулата,ама..јаки души сме ние катлонците бе. Да ја опиеме болката.Ве .
И јас би сакала да ја поздравам Ивана Мкд,драго ми е што сум ти оставила впечаток Мило ми е што ти е подобро,се надевам дека болеста засекогаш си заминала. Ти испраќам многу гушкии Спојлер П.С:те приметив и јас низ темите,а најмногу те запамтив по локацијата,и јас би сакала да сум таму
Ух девојки ме разнежнивте... Сакам специјално да ве поздравам: WhiteAngel Danilela Marilyn-Monroe ljubam La.Reina.Del.Sur CIA Посебно до Marilyn-Monroe, ljubam, La.Reina.Del.Sur и CIA. Многу сум среќна што во секој случај сте дел од мојот живот. Добрата волја на луѓето како вас ми ја даде потребната сила да ја преживеам и оваа битка. Со цела сила ќе се борам да го заборавам тој кошмар, но вашата подршка никогаш нема да ја заборавам. Ви благодарам што ме прифативте, баш онаква каква што сум!
до Гоу! Зошто и покрај напорите на сите, само таа успеа да најде девојка која наликува на Гордана. Во веѓите! И до Гордана де
Читајки го постот на Најубава во СДК сакам да ги поздравам сите оние девојки со големи срца, девојки кои ги љубат милениците повеќе од себе Поздрав до Најубава и Бела. Поздрав до Доберман и неговата мини зоолошка. Поздрав до Лудото и нејзината зоолошка. Позддрав до Боа и нејзините чувари. Поздрав до Офи и Фигаро. Поздрав до Саја и Ралф. Поздрав до Старфиш и Цуф. Поздрав до СексиЛејди и Крофниче и Џони. Поздрав до Ливинг и Термитче. Поздрав до Душица и Пупи. Поздрав до Јокси и Лејла. Поздрав до Тинкербел и Маца. Поздрав до Хипица и Касандра. Поздрав до Ана Каренина и пуфлата нејзина. И поздрав до сите кои не можат да го замислат животот без миленичиња.
До АнушкаНестле и само да ти кажам дека утре ке ми требаш за да ми објасниш некои работи, така како постара
СП до Teddybear Затоа што е полна со љубов и добрина и ја замислувам како carebear И до Trendafilka Затоа што имаме ист вкус во филмови, и затоа што пишува прекрасни рецензии за истите Damn girl you should be a film critic!
СП до ИванаМкд...Секоја чест девојко Ти посакувам многу убави нешта, но најмногу од она најбитното-здравје !!
Beached! Поради 1. Слаткиот аватар 2. Постот во СДК 3. И бидејќи ми даде инспирација како да го променам потписот.
Не бе јас , Divinebutterfly ја најде таа слика Јас си чекам Горде сама да стави автопортрет Поздрав и до тебе Магнолија со еден цвет кој го носи твоето име (барем според гугл така вика ) Спојлер