СП поздрав до Serafima, која не сум ја видела мнооогу одамна. Спојлер Ама никако патот да ме нанесе натаму
Сп до Гоу , ами ако ставам автопортрет, нема да е интересно ете реков веѓите, шо им фали, убаи се И сп до Магнолија и Серафима
Хахах фала Поздрав и до тебе Магнолија и до Гоу и од мене И до Гордето (Горде наредно ќе побарам и друга слика,да видиме ) Патем сакам да ги поздравам и Пеликуна и Љубам
Пирамида не знам дал читаш или не, ама ти си ми официјално од денес сестра.. Богата си исто како и Серафима.. и драго ми е не си свесна колку драго, што направи таков гест без да побарам, и ти без да размислиш.. И би посакала да бидеш на форумов пак зошто си ти.. не поради другите.. стана бар дел од мене и ми фалиш зошто имам што да научам од тебе..
Дузи дојде да поздравува. До Имелда, заш ми е кул. Ќе одиме во Австралија, Њу Зиланд и некаде натаму,м? XOXO До Битерсвит заш ќе не прими со горенаведената. (се надевам ) До Трендафилот и Лудото и нивниот неверендинг жар за диети. До Инес оти го заборави Њујорк! До Керолајн и Штрумфетка што не забораваат по малкуцка. До Марамка, оти учи. И на крај до Циа, ќе се санкаме, самтајм.
Ох јас сега кога ќе почнам како оние од Иселенички џубокс со поздрави од 10минути... СП до Pelikuna, drugarka, glow, girl.23, angel92, Annie.mk, maja.kostovska, julie77, Serafima, Hipstar, Neytiri, Snow-Queen, crazylady и creshicka... Ми го разубавивте денот. Фала ви девојки.
Сп до Серафима... Ми го разубави денот душо! И Сп до ИванаМкд Тоа што си ти девојко, никој не е, знај ;]
Сакам да ја поздравам ИванаМкд. Инвазија од поздрави денес до Ивана(ќе и здосадиме ), ама навистина ми е мило што една таква храбра и силна девојка е дел од форумот.
Поздрав бек до Ивана Мкд и Дивајн Батерфлај...останете силни девојки И до Најти агеин,по не знам кој пат...да покаже знации на живот после натпреварот на Интер
СП ... до сите кои добија порака од Серафима и во неа пронајдоа утеха и некаков одговор за се што ни се случува ... Мислам дека сите ја сфативме пораката. А Серафима е нашиот