Пак јас. Сега сакам да ги поздравам ines.h, BoaVista, thinkerbell, Gordana10 и Divinebutterfly. Сакам да ви посакам добра ноќ и уште поубаво утро. http://www.youtube.com/watch?v=PA-vFq4BOiw Момциве од групава не се баш баш за гледање, ама битен е текстот на песната.
СП до сите, не сум ве читала одамна, не знам баш што се се случило, да најдам слободно време па ќе прошарам низ страниве. СП до Серафима која ме изненади со пораката утрово
И јас ќе ја поздравам многу Серафима и повторно ќе и се заблагодарам за пораката,ти се восхитувам на големата верба во Господ,ми изгледаш како некој ангел испратен од Hего,да шири добрина,верност.
Поздрав и до тебе Snow-Queen, се надевам дека си го купи блузичето. Поздрав и до сите што се позитивно-луди да отидат во ова време на шопинг. Не го може тоа секој
Случајно ја сретнав Енца негде низ темине, сакам да ја поздравам, да и честитам и да и посакам лесна бременост . Спојлер Можда малце каснам, ни никогаш не е довна, нели?
И јас морам да ја поздравам С Е Р А Ф И М А, плус Ели25 ,Росонерка ,Снежната кралица и Тинкербел Повелете блашко
Специјален поздрав до нашето идно невевче Ели25, целосно мила ем драга девојка, мерак ми е кога добивам ЛП од неа. Заеби Ели чоколадни фонатни, едно вакво на свадбата, сите има да лепат муциња до масата!
Сакам да ве поздрава на сите што сте на форумов со мојата штотуку направена торта, се надевам дека ќе ви се допадниТ