Фала најмногу прекрасна и наша најубава Какво доцна, никогаш не е доцна, баш убаво ми дојде кога прочитав Те поздравувам и јас, многууу, и ти посакувам да се појави бебче, баш кога најсилно ќе сакате со Петко Убав ден
Голеем поздрав до Hipica, anabel-a, LittleDevil, najubava2010, IvanaMkd, happygirl, Ammy Lee, Hiii... -п.с ве сакам ситеееееееееееее!
Поубав поздрав не сум добила,ти благодарам Трендафилче за големата насмевка на лицето мое,абе реков јас ќе ми биде понеделникот убав Не еден,милион поздрави до тебе
СП до светлината, топлината, љубовта, убавината (и уште многу повеќе..) на форумов one and only Серафима И еден огромен СП до некој што ни се вратил. Phy
Поздрав до Трендафиљот наш...обожавам да те читам Едит: Гледам и Пирамидка се вратила,ептен ми е мило и немој пак да ни се губиш жено,фалеше. Поздрав
СП до Џули. Ме потсети на еден проклето тежок ден-роденденот на сестра ми онаа година кога таа беше на илјадници километри од мене. Дури тогаш сфатив нешто за што не бев долго време свесна-дека не можам без неа во животов. Можам без секого да преживеам, но без неа не функционирам, не дишам, не постојам. Мојата вечна потпора, мојата душа, инспирација, волја и мотив за борба низ животов, мојата ѕвезда водилка. Тогаш беше само таа, сега се уште нејзините двајца индијанци, т.е. еден реплициран во машка и женска варијанта Кажи му се' што мислиш и чувствуваш, без разлика што не те чита и не те слуша, сигурно ќе дојде тоа до него, без разлика каде е И наздрави и радувај се со него и за него
Специјален поздрав до Littledevil заради постов Ете до среда не учиме. Едит: и до IvanaMkd, Serafima и Hopeful
Ретко поздравувам, затоа ги собрав сите девојки чиј постови ги читам со четири очи, drugarka MandyLane eli25 mims-89 Doozy Trendafilka ludoto19 marama anneyy Ве гушкам!