До сите Православни христијани Што денес, како такви, ќе го слават Св. Трифун! F*ck Valentine's , we want Ballantine's
А сега СП до сите што денеска ќе си го прославуваат Христијанскиот празник СВ.Трифун, со македонско вино ПС.ја неславам ни еден ни друг,ама сепак редно е да ви честитам Спојлер
СП и од мене до Ким. Ќе ги гледаме и оскарите на линкот, м? Мораш и ти да гледаш со мене, јас не знам италијански, па треба некој да преведува.
До Snow-queen. А воедно и упатувам молба да ја олабави малку темава. Нема поента на секои 10 минути да се поздравува.
Обавезно ќе преведувам, само да не е шпански, а италјанскиот како песна ми е Ќе гледаме на линкот ами како, таква чиста слика не смееме да пропуштиме Само да не снимаат во толку темна просторија како Греми наградиве Поздрав и до тебе и до Горде
Ивана мила, ти благодарам на поздравот, ме расположи.. Поздрав до тебе, имај убава ноќ.. Исто и сп до сите што се будни, што слават по некој повод макар и тоа што е вторник
Поздрав и од мене за Ким,Горде,Ацерола и Виножитка Мило ми е за муабетчето А и поз до Crazylady,ти го погодив аватарот,а? Мило ми е
СП до сите православни христијани кои денес го празнуваат св.Трифун и СП до сите оние кои се во исчекување на продолжението од Лига на шампиони и едвај чекаат да си седнат вечер на топличко со кафенце, млекце, сончоглед или сл и под ќебе, гушнати со некого, да си навиваат
Поздрав до мојата Кавадарчанка. Ти благодарам за прекрасната вечер, и за сите останати вечери кои ми се посебни ради тебе. Ти благодарам што пред две години влезе во мојот живот и го направи поинтересен. Те љубам пријателке!
Поздрав до сите вас ,мајки,кои цела ноќ „дежуравте“ над преладеното дете. Ќе помине настинката,не му се секирајте.
СП до сите кои славите Св. Трифун или Св. Валентин. И секако до оние кои го празнуваат почетокот на Лигата на шамиони. И на оние што не славите ништо, обичен вторник. И на сите останати!
Одамна ме немало на темава. Затоа како прво сакам да им се заблагодарам на сите оние што ме поздравиле (т.е не ме заборавиле ). Јас ве поздравувам сите, ама баш сите кои биле, се и ќе бидат дел од овој форум и оставиле некаква трага тука, макар и едно зборче да е. Малиов спанко ве поздравува со една од омилените му песни, а е во духот на денешниов ден http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VDwipU1l8c Сакам да упатам голем поздрав до ИванаМкд - немав поим која е, но сфатив - ти симнувам капа девојко! Борец си и остани таква! Поздрав и до Серафима - навистина е прекрасна личност, и јас имав можност да се уверам во тоа Поздрав и до Лилит, Трендафилка, Сесилија, Дузи и Лудото - значи кога ќе ве прочитам - се' ми има смисла! Поздрав до сите оние на кои им е преку глава од студ и снег... нека дојде пролет, аман!
СП до сите што се сингл... до сите згодни лавици и лавови... без разлика што сме сами пак сме секси, згодни и убави
Поздрав и од мене за вас девојки,ви посакувам убав ден Ги поздравувам и creshicka , Magnolija и eli25!