До Анатх Ја замени Душе во лајкувања деновиве И песничкава од малиов твој си ја ислушав неколку пати, така да си знаеш
А јас сакам да ја поздравам Трендафилка. Си правев крофни по нејзиниот рецепт, ем брзи ем лесни... За вкусни не правам муабет и срамота е да кажам колку изедов...
Поздрав назад до SarahTayMomsen. Ammy.Lee ме изненади за убавите зборови, благодарам. BlackSwan5 фала но го сменив И еден поздрав до k.i.m и Gordana10 затоа што ми се многу мили и ми оставаат впечаток како сестри да се И zhap4e но нешто не не дружи
До сите кои денес ќе си слават со чин чин! и,до тие што се пронајдоа во ова второто :geek: давај ваму чипсот!
Поздрав до соте феминки кои ми го честитаа и не ми го честитаа роденденот Ви благодарам многу Спојлер еве и за вас напишав на тортата,дојдете кај мене,ќе ве почастам
Најголем поздрав до мојот затнат нос, температурата, и сувото грло што ме подржуваат во вакви тешки моменти Фала ви многу дечки, фала ви многу ! И голем поздрав до сите фемнки кои вечерва ќе ја поминат со саканиот/ата а и до оние кои ќе се дружат со виното се разбира Каде и да сте, со кого и да сте поминете си најубаво ! А јас ќе се дружам со чајот од праска, првата епизода од Game of Thrones (а може и втората, и третата.. ), капсулите и салфетките
СП до сите кои заради било каква причина се убаво расположени денес. И најСП до BlackSwan5, Аnnie.mk1, Gordana10, creshicka
Поздрав бек до тинкербел,нешто поретко ни пишуваш,ќе те караме И до Хипстер,Ади,Росонерка,ви благодарам на пораките. Многу гушки до вас
Не ги поздравувам оние кои го празнуваат Валентајн,бидејќи тоа е само еден обичен ден,и тоа католички! Туку сакам да ги поздравам оние кои што љубат секој ден Сп бек и до Tinkerbelll
СП до Тинкербел со трите Л. Женче враќај го аватарот со пицата паааа. Знаеш, по гурманска линија јас те распознавав меѓу милионите тинкер-беловци на форумов. Многу ми е мрачен овој последниов што си го носиш некое време. Бакнежи!
Речено сторено! Јас божем да сменам ама не,со пицата тоа е тоа,правиот аватар хахаха,башка покрај толку тинкербел ме распознававте по него И јас си го сакам повеќе Поздравче бек и бацки
Специјален поздрав до сите лудо заљубени и до сите мортус пијани. Нека секој ден ви биде празник на љубовта и нека секој ден ви биде време за кажување на вистината... Спојлер И сакам да ги поздравам Shpagetta која нонстоп ми отвара апетит, Annath тандемски со малечкиот спанко, и CIA која има причина плус за славење..