Ели25 поздрав огроооомен до тебе , тука сум само попасивно И поздрав до Марама која знае од време на време да ме разбуди од зимскиот сон, живне и расположи, Роси и Хипстер да ме разведрат со некој шопинг муабет, Џули77 и нејзината ведрина и убави мисли... и до сите останати кои се среќни, весели, заљубени и го прават форумов пријатно место за дружење. И да, ќе заборавев, поздрав и до Шана, ти благодарам многу
СП ... до Артемишн и тука јавно , Марама, Гоу, Кате, Нумериа, Менди, Екстраординери, Теди мече, Магнолија ... Мис, Ани мк, Крејзи лејди, Душица, Смајли, Багуфче, Лукс, Хипи, Старфиш, Жапче, Црвенкапче ... Теодора, Роси, Мимс и уште добар дел феминки посебно повозрасните си знаат кои се мои драги, нема да редам. You are my Family, where life begins and love never ends
Поздрав до сите кои го поседувале овој сет.. Јас на пример тепав се што му се доближуваше, во буквална смисла тепав. И сеуште го имам, се е исправно и си го чувам. Освен исушените фломастери..
Поздрав бек до Divinebutterfly, Look, firequeenn . Големо поздравче до Lepaaa и Annie.mk1. Ќе се видиме кај и да е И најголемо поздравче до DeepBlue за убавиот подарок што ми го даде вчера
Е,јас баш рано го гледам поздравов Абе не сум јас крива,не сум навикната да си го гледам името во темата,па не ја посетувам често Епа еден огромен поздрав и до тебе Трендафилке,мило ми е што некој ме чита во тие теми,толку ги напнав што мислам кога ќе ме видат дека сум пишала нешто си ја прават фацава и не ни читаат. А,сега,се селам таму,да напишам по некое мислење.
Поздравче бек до AnaKarenina,срцка ми си,продолжи во истиот стил А,и ми фалат сликички од тебе во фотографиите,во скоро време пак да ја уклучиш креативноста Поздрав и до Libera,пошто ми е многу мила и фина! И исто така поздравче до Rozich,пошто не ја имам поздравено,а ми е исто така драга
мммммм спешл и до тебе Малте исто за убавиот подарок и ти што ми го даде (ем вкусно ем за очи убаво) спешл и до Дивајн, Ангел, Јипи, Ла реина, Лук итн итн итн
Специјален ма најспецијален поздрав до сите Росоњери овде на форумот Слатка е победата, најслатка 4 гола и четвртфинале Скокам од среќа, ве частам по една кока кола, а јас се враќам на учење
Aaa фала Дипче,поздрав и до тебе најголем,ич те немам поздравено Спојлер (леле леле признанија шо прајте,растуривте )