Сп до sanjalica Уште малку да дипломираме. (ова ти е за да поучиме уште семстаров) До J.Ivanoska имаме дефинитивно најпродуктивно хоби, тие околу нас мора да се среќни со нашиот начин да го исполниме слободното време. IvanaMkd Баш ми е мило што си тука меѓу нас. И сакам да ги среќавам почесто твоите постови. A кога ќе дојде пролет, немој да не заборавиш.
До Cynthia (Благодарам што ме потсети ) Сетот со фломастери ме потсети на моето детство. Никогаш не сум го имала, а ми беше недостижна материјална работа која одсекогаш сум ја посакувала. Но, еве ме пораснав и исцртав и избоив многу блокчиња и без тие фломастери (giotto одлично си ја вршеа работата). Но тој сет ми остана во спомените како кутија богатство. И со другите фломастери може да се избои белиот лист, но треба да се знае како. Не може се‘ да имаме. И подобро. Би изгубиле осет, баланс во животот.
СП до ИванаМкд, затоа што е една храбра девојка и драго ми е што е дел од нашиот форум. Ти испраќам грст бакнежи мило девојче
Листајќи низ темава, се изненадив од тоа колку ве има . Премногу сум изненадена на вашата искреност и вашите топли поздрави. Ви благодарам од срце . Ве поздравувам сите кои издвоивте малку од вашето драгоцено време и ме поздравивте . Ви поскаувам многу повеќе да добиете и секоагш да бидете весели и радосни . Srekicka, Fearless, Libera, ljubam, La.Reina.Del.Sur, anabel-a, Annath, Ammy.Lee, Cacy, CIA, Abeja, eli25, lunicka, Divinebutterfly, crazylady, firequeenn, marama, julie77, ines.h, Annie.mk1, Gordana10, maca99, tessie, tinkerbelll, Lux, Adi888, SexyLady, anabel-a, crazyinlove19, Snow-Queen, teddybear, stylishh, IvanaMkd...
Ќе се потрудам да ги набројам сите, но знам дека секогаш некого ќе заборавам, зошто сите ови цури обавезно ги читам, цури кои знаат да ти го разубават денот, искрен совет да ти дадат, да побараат мислење а прито да не се замерат, цури кои се вистински дел од фемина, бидеќи секоја од вас носи некој посебен дел, еден пазл од слагалицата на фемина, кога ќе се зберете сите добиваме FEMINA Serafima,Srekicka,ljubam, La.Reina.Del.Sur, anabel-a, CIA, Abeja, eli25, Divinebutterfly, crazylady, firequeenn, marama, JuLleE, ines.h, Gordana10, maca99, tessie, tinkerbelll, Adi888, SexyLady, anabel-a, crazyinlove19, IvanaMkd,Hipica, girl.23, Dushica-Sk, meU, RainBow, drugarka, crazylady, creshicka, LaDyDoLl, rossonerka,Fearless, cinderella5,TheCandy880, gothchick, ana-banana, no.name6, sanjalica, janafilth,laryla, Go-Girl, Libera, daddys.princess,Rubiii,Zaljubena111, love23, malata-volsebnicka,BlackSwan5, simoncelicius, DAngel, beliber, Amelia, Wild.Child, WhiteAngel, AnaKarenina, glow, najubava2010,Ariel, Justice, Plavusa.17, Cacy...................и уште многу други, sorry ако некого сум заборавила, верувајте без било која од вас Фемина не ќе беше иста,бидејќи вие сте секој посебна приказна за себе-посебен пазл од фемина.
Поздрав до Ј.Ивановска, Блонд и Анатх.. прекрасни жени сте. http://www.youtube.com/watch?v=-TZV4rtA ... re=related
Angel.Girl ајде иди си, да се видиме како што треба! Мања, секогаш ќе има и добри и лоши периоди, само треба да се навикниме, тоа е дел од животот за жал, силна си ти девојче, си докажала еднаш, можиш пак! Лудо мое ќе биде следнава недела, ветувам. Анатх чудо е колку многу ми помогна тогаш кога бев сама заробена во Скопје, и ти благодарам за сите совети. Трендафилка, ми се симнаа едно добри 5 6 филма, од тие твоите, па да видам дали ќе се сложиме со оцените. Марамка, си знаеме ние најубаво како ни е. Се надевам дека си добро. До сите вас, само топли, нежни поздрави, моето расположение е такво, се надевам ќе ви пренесам мала доза
Поздрав и до тебе Анушка (вториот дел од името не го кажувам, јааа, да ми се пријаде, па да се мислам после) се надевам дека ќе ти се допаднат филмовите и нема да ти се тотална утка. Плус, моме од Неготино, мојот дечко влече неготинска жичка, многу фин и дружељубив народ и убаво градче.