Поздрав до Кенди,ми недостасуваат твоите мислења и слики во Згодни момци Ајде врати се,пишувај ни повторно,сигурна сум дека на повеќето девојки им недостасуваш.
До martinuska scar.Тissue ljubam tessie teddygrey sanjalica kate21 Девојки не знаете колку ми значи вашата поддршка. Вие сте едни прекрасни личности,а јас сум поласкана што сум добила совет од вас. Бидете ми секогаш среќни.
Не сум ја поздравила никогаш Ана Карeнина, но редовно те читам, многу си мила и позитивна, се губам во секој твој пост и имам некое чудно чувство како да те познавам. Исто мисленички сме за многу работи. Циа нема потреба веќе да ја гњавам знае она и без да ја поздравувам дека ја обоажавам ме изнасмеа пак,хахах и јас ќе ги манијачам од негде за тебе И Реина, срцка си
СП до сите кои имаат барем еден ВИСТИНСКИ пријател на денешницава и често им е разубавен денот од нивна страна. И најголем СП до мојата најдобра другарка. Фала што ми го разубави денот Да имаш ВИСТИНСКИ пријатели на денешнцава е навистина благослов. Да имаш вистински пријател значи дека во секое време имаш некој кој ќе те подржи, ќе ти даде совет, ќе биде рамо за плачење , но и човек со кој ќе можеш да ги споделиш целата тага, но и целата среќа.
Ах Хипстер, да знаеш само колку пати кога сум те читала сум се запрашала - абе да не се знаеме со девојкава? Благодарам за поздравот, ти возвраќам со еден уште поголем А воедно поздрав и до Брајт Знам дека и претходно сум ја поздравила, ама на неа прво ми текна кога денес го гледав Dead Poets Society Schogetten ladies?
Јас сакам специјално да ги поздравам crazyinlove19 -и јас сум сама ама не и осамена,не се давам Ве имам сите вас! И затоа те гушкам да знаеш дека и ти не си сама Look мила,не се секирај,ќе се среди,ако треба да сте заедно,што сака нека се случи,па пак ќе сте заедно.А ти да,треба да сфатиш дека вредиш и дека треба да си силна и да си посветиш малку време и на себе.Доста веќе се измачуваме До JuLleE,ништо,повели и друг пат,само ти да си добро Поздравче и до crazylady,Marama,Ljubam,Miss.Ricci,martinuska,tinkerbelll,Snow-Queen Spoiler И фала ви на поздравите и што мислите на мене
СП до сите кои ме поздравиле....и не ме поздравиле. Ме нема да пишам, ама редоввно ве читам и ве гушкам Феминки.
СП до tessie, Hipster, Danilela, Snow-Queen, CIA! Затоа што често ве среќавам во темите кои редовно ги читам и интересни сте ми за читање!