СП до Хипица која ме дружи уште од утринските часови... Серафима која секој збор вреди многу повеќе од милион на некој друг... Сноу Квин со која се согласуваме на многу теми... И сакам да ви посветам една мисла.
-- eeee баш ми е мило што те потсетил филмот на мене Поздрав back и до тебе АнaKarenina (а воедно добра ноќ ) - Always! Сакаш со јагода, карамела или страчатела?
До сите кои се нашле во ситуација,да превртуваат очи додека се на интервију за работа и додека ТОЈ-ТАА претпоставената се прави надмена голема ѕверка или незнам што отеков
До сите кои колку и да се повредени, изневерени, разочарани од некои личности, не си го затвораат срцето. Откажете се од личноста, но не се откажувајте од љубовта
СП до Најубава. Абе девојче златно, кај ти се тоа мислењата во 2,3,4 саат по полноќ. Па ти си препознатлива по тоа. Serious, увек кога ти ги отварам мислењата тоа највпечатливо ми е ... И пишувај почесто !
Поздрав бек Neytiri Штом си љубител на читањето, можеме да си препорачуваме книги една на друга И поздрав до anuskaNESTLE која ете сега веќе знае како изгледам. Па ако ме препознае на факултет, ако често наминува во бифе, слободно нека ми пријде да се запознаеме
СП до сите на кои барем еднаш им била оштетена косата од фризер, најчесто прекратко ишишана одамна не ми се десило, ама ми се десило, да да.
Divinebutterfly,Lepaaa,Beauchamp,J.Ivanoska,ludoto19,marama,rossonerka,starfish,tweety,,enca.69,k.i.m,teddybear,Sesilija,angel92 и tinkerbelll
До сите што како клинки обожавале да гледаат Дајте музика и си ги снимале емисиите на видео-касети Поздрав http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZVKT8_nlNY
Сакам да ги поздравам сите заљубени со едно видео на прекрасен заљубен пар. http://vimeo.com/36974716 Зарем не е како во бајките... Златко и Катерина Мојсоски, секоја чест.
Поздрав назад до SaIvnjaann; Divinebutterfly и Libera одамна немам ги поздравено; Mayyya и AnaKarenina многу фини цури.
ЛивингГлам Јас многу си ја сакам нејзе, си знае таа, ако звучам разлигавено, ама тоа си е, една од ретките мои омилени фацки ми е тука, и сакам сакам сакам сакам сакам сакам сакам да си ја запознаам Едвај чекам, ама ќе биде, на листа ми стоиш жено, уште не сум пречкрала, да речам тих, го запознав девојчево Ај да не филозофирам многу Ја ти некои слики овдека