До лепотиците шо у дискотека глумат ледени кралици,чија кореографија е глава у лево,па у десно, поглед у даљине,го земаат пијалокот у слоу моушн и цугаат полецка,суптилно,елегантно, исто така ја враќаат чашката на коњопојот (кој соодветен назив за вакви глупачи еј). Ниту пратат музика,ниту знаат шо праат,ама мислат дека сите ги пратат нив и сите знаат шо праат. Ги молам да не ми го зафаќаат денс флорот,пошо ја одам да играм и да се опуштам,а не да се напнувам ради ноктите,косата,штиклите (колку и да ме болат нозе). Ај чао!
my 12 points go to Shana и сите непоправливи гурманчиња :geek: и.. знам дека ни е заедничко забрането задоволство Спојлер
До Look, Serafima, stetoskop, Snow-Queen, Rozich, nena2010, JuLliE, AIT и сите останати кои на ваков или онаков начин ми го разубавуваат времето поминато на форумов. А да и до Мерлинка која од оправдани причини помалку не` дружи на форумов, ми фалат нејзините постови, редовно ја читам. Ве гушкам женски
СП до сите кои се усовршија во пингвинскиот од. Со снегов мислам дека секој е професионалец. А сите кои не го усовршиле... Ужувајте во лизгањето
Ливинг, затоа што ме расплака. Мишела и Старфиш, што подеднакво ми се мили и сакам да ги гушнам. Дузи, Оксиморон и Марамка затоа што сакам да ги видам пак. До Спаркс Лудото Љубам Џули Фајркуин
Фала ти Ќе запознаеш уште подобри личности и ќе видиш дека сум ништо споредено со тоа. Поздрав и до тебе, зашто си борец и се надевам еден ден ќе бидеш свесна колку е голема твојата сила. Најмногу од сѐ ти посакувам да го исполниш срцето со љубов.
Јас ќе ја поздравам mims-89 Прво, има преубав аватар. Друго, впечаток ми остави уште на почетокот кога се зачленив со нејзиниот доста директен совет. Тоа премногу го ценев. Од тој ден редовно си ја читам и почитувам
Фала ти Скар, голем СП и до тебе И СП до Ана Каренина и Нејтири затоа што читаат во автобус, и јас пробав да читам во автобус ама се заборавам и секогаш ја утнувам станицата
Специјален поздрав до Ана Каренина.Многу убави постови пишува и обожавам да ја читам.П.С. Исто куче имаме . До Розич оти ми е многу мила .И до Хипица,сум приметила и таа како мене дежури цела вечер на Фемина .
До АнушкаНестле и едвај чекам да те видам вечер оти ми фалиш иако некам да е така . СПД и до сите оние кои се уште рано станати, или воопшто не се легнати