До Scar.Tissue. Затоа што си ми една од омилените овде. Една од оние во чии постови секогаш се пронаоѓам.
Специјален поздрав до: glow, Isidora-Veles, IvanaMkd, mona.s, RainBow, Smiley96, Sofi.ja, Tinker-Bell, WomanInRed, potterholic....
Еден сончев поздрав до: TeddyGrey tigerlady Hiii mims-89 teddybear BlackSwan5 Имајте убав ден И искористете го сонцето
До MISSSPARK многу ми е посебна некако. До TRENDAFILKA затоа што И не треба да се страми и да ги крие НЕКОГАШНИТЕ чувства ,слушај си го пак ТОше . До LJUBAM онака затоа што ја обожавам, До TEDYBEAR еден До TIGERLADY До ELI 25 постојано мислам да ја поздравам и заборавам ...мила е . До SHELEA ми недостигаа До LOOK ,заборави До ELENAAA мрднато позитивна ми е
Епа СП до Ноел Пејџ , за што ги упати тие прекрасни зборови , благодарам . и еден најСП до мојот потпис кој си го обожавам и е 100% вистина , те сакам потпису мој !
СП го Ангел... разочарувањата имаат и позитивна страна, тие се и добри за нас, учиме нови лекции во животот и го збогатуваме искуството, а со самото тоа сме помудри понатаму и знаеме како да одиграме во иднината. ...
СП до Шилеа, виртуелно ми недостига. Едит СП и до ЦИА затоа што ги сака лавовите. И не ги дискриминирај пушачите
И јас сакам да ја поздравам Look. Затоа што и двете го минуваме истиот период. Знам колку ти е тешко, но знај дека мора напред. Не вреди да си трупаш нервози на твојот грб. Мораш да бидеш силна. За никој не вреди да пролеваш солзи. Биди силна. Знај дека можеш! Јас единствено со овие зборови се тешам. http://www.youtube.com/watch?v=PstrAfoMKlc&ob=av2e
СП до Другарка- многу си убава СП до Look и Ангел92, после секој дожд огрева сонце СП до Лудото, Трендафилка, Тедимече и Јуле СП до АнаКаренина, Хипстер, Нејтири и Дивајнбатерфлај СП до Мимс, Најубава, Љубам, Дузи и Штрумфетка. СП до Мисс, Роси и Старфиш. СП до Џули, Имелда и Сањаева. СП и до ИванаМкд
Најголем поздрав до ангел92,Look,caroline.costa-девојки останете силни,и не се нервирајте за некој што не вреди
caroline.costa-Биди силна и ти мила.Мора да бидеме силни и самоуверени.Грешка сме направиле што сме им дозволиле на такви личности да влезат во нашите животи. Марама и Циа-благодарам многу на поддршката. Хипстер,малата17,црешичка,теси,ИванаМкд,Ангел92-и вас ви се заблагодарувам премногу што бевте тука да ме утешите во најтешките моменти.
Сп до оние што редовно гледале „Дај побрзај“. Мене најинтересни ми беа казните. Спојлер Спојлер Ова немора да се свати како молење за лајк. Немора да стегате лајк, само сакав да поздравам.
Сп до Fearless, Онака без причина Едит:Ја надополнувам мојата листа на поздравени сп и до С.т.е.ф.а.н.и.ј.а слушнав одлично играла тенис