До секој кој совршено знае да ги изигра рефрените на Macarena и Asereje од Las Ketchup. Кревам иницијатива за групно денсање на плоштад.
никако видеото туку лириката, па и со тоа поздрав Јас па си ја слушам да знаеш и сеа ќе ме потсеќа на тебе и мене околу греалицата со пернички под газо и опасните муабети
СП до: CIA, Look, tessi, kate21, Adi888, marama, Neytiri, caroline.costa, TeddyGrey, Divinebutterfly, julie77, Plavusa.17, IvanaMkd, k.i.m, Rock-e-fella - Фала што се потрудивте да ми го направите поубав денов на еден или друг начин. Стварно ми значеше! Воедно сакам да ги поздравам и, Hipica, Annie.mk1, xxAngelxx, LivingGlam, teddybear, firequeenn, tinkerbelll, Serafima, WhiteAngel, sanjaeva, mims-89, MacaLove, ljubam, Lov3, Doozy, Gordana10, Marylin Monroe, Nightwalker и останати личности. И до GarpovaV, и да и се извинам затоа што заборавив да и го честитам вистинскиот роденден. До сто и една да живееш! Извини, се изумив денес целосно. П.С. Знам дека ќе се мрчи затоа што имам голема листа, така не мора да ставате лајкови. Го сторив чисто од срце..
Сп до Серафима со едно какао, знам дека многу си сака какао како малите дечиња До Сесио И до Amy Lee, ти благоадрам на поздравот сограѓанке И до сите лавици во секоја смисла...
Поздрав до firequeenn, си ме изнасмеала убаво, понеделнички за сите пари! И мајка ми ја викнав да и' прочитам... Мис помаранџа бе! Што ли ќе и' дадеа ако ја понесеше титулата .... гајба помаранџи?
До firequeenn , ама обожавам да те читам. Elenaa, со секој твој пост се акам од смеа, биди ми жива и здрава, вчера ми го развесели денот, те гушкам Angel92, позз бек и до тебе, мило ми е што малку ти помогнав ! ии до cinderella5 многу гушки до тебе.
Поздрав бек и до тебе мила држи се,верувам во тебе исто упатувам поздрав до glow i Blackswan Spoiler Кој ли ке чека до Септември за 7ма сезона на Декстер Упатувам и до Hiii (без посебна причина)