СП до групава dieti/dietata-na-irenna-t10798/50.html#p969706 Welcome to the club!!! http://www.youtube.com/watch?v=LFIBU2Wvves
Поздравче до TheaEsposito - супер ми си и знаеш да ме насмееш,а и пиши повеќе мислења и во другите теми,не само во игрите До thelittle17 - те следам уште од порано,убави и мудри постови пишиш,секогаш некоја убава мисла можи да се извлечи И остани така силна и бори се во животот И до angel92 - мило ми е што знаеш колку вредиш и да знаеш дека се ќе се среди,ќе дојдат поубави денови за тебе И поздрав до Look - не се нервирај,такви се машките,за глупости ќе те изнервираат.Знаат да се испонашаат за ситници,а ти ако си уште и во нервоза ќе го сфатиш како голема работа.Тие да не мислиш толку се секираат? Абе удри бригу на весеље Се надевам да си ок И до Gordana10 и K.i.m- фала за поздравот и да знаете не сум ве заборавила,после испитот ќе се дружиме почесто Уште и до Annie.mk1,Adi888,Libera,CIA,Martinuska,Miss.Ricci
СП до Мимс, и Другарка- ми помогнавте околу овој проблемот со ФБ и до Look- би стронг Имајте убава вечер, честам
Либера ме потсети на еден поздрав,кој одамна сакам да го напишам,ама се заборавам. Поздрав до сите оние кои се ЛАВ во хороскоп,иако ми се спротивен знак,сепак многу ги обожавам,едноставно со нив муабетот ептен ми оди,и многу ме засмејувате,одлична смисла за хумор имате
Сакам свечено да ги поздравам Ким и Горде и мислам дека треба да го реализираме нашиот evil plan. Понатаму, сакам да ја поздравам и Трендафилка и да и порачам да припази малку на себе.(Не, не е ова закана.) Исто така, би ја поздравила и Тедимече, со молба да пише одвреме навреме една лп, колку да ме извести дека се е во ред. И така го затворам овој свечен поздрав.
СП ... до оние кои се наоѓаат во некаков делириум ... До оние на кои денот им помина како во некој сон, а не јаве ...
Фала за поздравот! Стварно ми значи и го ценам. Поздрав и до тебе. Иначе јас повеќе ве читкам отколку што пишувам. Ама ајде, од сега по активна ќе бидам со постовите.
Back to you to.....crazyinlove19, crazylady, tigerlady, drugarka, TheaEsposito & Look Имајте убава вечер
Поздрав и до тебе Историчарке (Горде, де Горде ) ..туку, годинава едно добри два-три пати мислам ме поздрави (можеби грешам, а можеби не ) Спојлер Сега баш на НашаТВ гледав документарец за Светските војни, студената војна, распадот на Југославија, СССР и тако даље, и ко по обичај, а такво нешто гледам, а на тебе ми текнува се си викам фино друштво ќе беше за вакви „филмчиња“ . Поздрав и до Дузи, оти ќејф ќе беше дур беше затрупано со снег да се возевме во автобус, да викаш низ пенџер ..до Л-ена и Еленнна оти ми одите заедно некако .. до thelittle17 - фала на поздравот, возвраќам http://www.youtube.com/watch?v=nmy113gM ... ure=relmfu