Спојлер до Циа пошо опасен комплимент ми даде. Па види моите корени се во пролет и се ми е таму до Жапчето пошо ја мислам деновиве
До Другарка,зошто оддамна сакам да ја поздравам а плус ме расположи убаво со песничето што го постирала во СДК До ЦИА -Чисто онака,зошто ми се допаѓа До Го-Гирл-зошто ми ја снема некако ,а плус оддамна не сум ја поздравила И до Даничап-секој збор во СДК,како јас да сум го напишала,зошто исто сме се чувствувале и се чувс твуваме И јас се проаноѓав во секоја песна на Антена,а денес воопшто не можам баладите да ги слушам претажни ми се,тогаш на времето ме погодуваа во срце ,па и фрчеа посвети Повелете
Поздравче до сите феминки а сп до тие кои барем еднаш сум ги сретнала во живо иако не се познаваме сигурно ми биле муштерики
СП до Elennaa и ludoto19-Зошто често знаат да ме насмеат со некои постови! И до marama, Go-Girl, Artemission, ines.h и ljubam-Чии модни комбинации обожавав да ги гледам во "Модни критики" и црпев од нив инспирација. Штета што се затвори темата. Сепак позз до вас женски.
Сп и до тебе Рејнбоу, а и уште еднаш сп до Ким и јас мислам дека требит да го реализираме :geek: време е
СП до marama-Очекувам утре да падне добар шопинг и топло кафенце До Divinebutterfly- Сакам да те читам, мирољубива личност си. Прекрасна До Look-Главата горе, сонцето што туку ќе почне да грее. До IvanaMkd-Единствена форумџика која во 6 сабајле пишува полна пареа и се повеќе ме воодушевува. До eli25-Ме изнасмеа со јајцата и оцетот. До crazyinlove19, Hipster, Adi888, angel92 До creshicka Се надевам дека се ќе излезе во ред и ќе се дознае IP адресата И еден посебен СП до Trendafilka ептен ја обожавам, без разлика што сум немала никаков контакт со неа, кога ја читам колку содржајни постови има, реални и приземјени, не можам да останам рамнодушна а да не ставам ѕвездичка, од што ми се допаѓа мислењето.
Сп до сите Мадридисти. Половина час до нашиот прв чекор од освојувањето на титулата во Лига на Шампиони. http://www.youtube.com/watch?v=x1QZlsPC ... re=related
Поздрав до девојките кои не се од многу одамна на форумов, ама доволно долго за да имам убаво мислење за нив како виртуелни ликови: Ели25 и Ана Каренина http://www.youtube.com/watch?v=sSgPDKG6 ... re=related
До drugarka, зато шо е срцка најголема и и борчам кафе. До angel92, CIA, Pelikuna До Annie.mk1 и Divinebutterfly, зато шо ми фалат разговорите со нив.