Сп до мојата Билјарка,еј кеј еј Шилеа за прекрасниот пост во СДК за Париз. Не само што го сметам за крајно инспиративен,туку и виртуелно ми даде кратка прошетка низ него. Благодарам!
Нема проблем Патем, мразиш смајлиња што намигнуваат или? Поздрав до Горде, АнаКаренина, Синтија, МендиЛајн, ели25
Кој знае колкумина го прочитале тоа и се смееле. И да, стварно ме иритира тоа смајли. Да не бидам оф-топик, пак до Крејзи, бидејќи индиректно ми помогна многу и вечно ќе и бидам благодарна за тоа.
СП до сите мои мили, напатени и разучени феминки, кои и оваа вечер ќе ја поминат во дружба со книгите. Немам спиено асално 2 дена, и баш се осеќам ко зззомби. Кофеинот ме одржува во живот, немам појма како.
Шилеа. Со душа чекав да се врати да видам како ја има опиено Париз. Му се израдував на постот во СДК и ми се појави скириената насмевката.Ах,Париз -изворот на инспирацијата и љубовта.Не можеш да се вратиш без срце полно со љубов и топлина од таа магија. Шилеа-виновникот што сега цел форум ги пакува куферите кон Париз и вечната љубовта.Макар со мислите плови низ овој волшебен град.Бесплатно е. Гушкања и бакнежи под Ајфелова,колку и да си неромантичен потајно мора да го посакуваш тоа. baisers Shelea.
До Роси Е баш вака ќе шетаме низ Скопје Гушка и бацка колку целата ти, а богами метар осумдесет и јаче не е малку
Еден гооолем поздрав до сите невести кои гледам интензивно почнаа да се спремаат (ко мене) Рејнбоу,Карак,Абеја,Меу и сите други Ќе имаме најубави свадби нели
До Шилеа! Очекував, мајке ми очекував да го вкусиш градот токму онака како што го опишуваш. Хедонистички, шарено и слатко како сите viennoiseries кои демнеат на тебе од секое париско ќоше. Сме се утнале за некој ден, знаеш ли? Шо би рекол другар ми, шеќер да е! Убаво ми е кога те читам со впечатоци и ме натера денес да кликнам forum.femina.mk и „најави се“. Не знам зошто, но те замислувам како малата Амели со јаготчиња на по секое прсте и стрвно ги јадеш, јадеш и јадеш
СП до Трендафилка и до нејзината танцувачка роза во потписот. Неколкупати ми се случило да слушам музика додека читам твое мислење и секогаш се смеам кога ќе ја видам розата како шизи на песната
Поздрав и до тебе,баш сакав деновиве да те поздравам,бидејќи се почесто налетувам на твои мислења и обавезно си ги читам Поздрав и до Дивајн,пиши ми кога ќе бидеш слободна,јас не се уклучувам многу,бидејќи компјутеров ме зафркава нешто