Сакам од срце да ве поздравам и да ви кажам дека сте прекрасни. Мило ми е што влеговте во мојот живот . Ви посакувам убав престој во моето срце и ќе се потрудам и дадам се од себе само пријатно да се чувствувате . Srekicka, Fearless, Libera, ljubam, Annie.mk1, anabel-a, stylishh, Divinebutterfly, ines.h, Gordana10, bittersweet, BeYourself, IvanaMkd, kate21, Bright, marama, Annath, zhap4e, ... Крај на првата епизода . Продолжува .
Госпоѓице Кенди прво ќе извадам цитат од тебе.. "Сонив сон....И каде чекориме додека талкаме низ сопствените сонови ? Во ноќи пократки од некои замисли. " а потоа ќе ти речам под итно да се вратиш на форум, вредна си креативна, позитивна фалиш!! http://www.youtube.com/watch?v=t1x8DMfb ... ure=relmfu
Сакам да ја поздравам ИванаМкд, која ја доживувам како исклучително храбра личност. Вистински борец и прекрасна девојка, која со задоволство ја читам. Ти се поклонувам Личностите како тебе ми се инспирација, ми дават надеж дека секогаш во себе треба да имаш верба и дека треба да се бориш во животот. Секоја чест. Ти го имаш клучот за успехот.
До сите феминки што со радост ме читале, за Вас јас и пишувам... Ме радувате! Ве гушкам со раце и нозе, како бубалка. Ви нудам макарон и топло млеко со цимет. Еден мал музички поздрав, Јенс денес ми е другарче: http://www.youtube.com/watch?v=y1-5tRPX ... re=related
СП до Serafima и JuLleE ви благодарам на убавите зборови...кога имам вакви луѓе како сите вас се чувствувам уште посилна и ми расте оптимизмот. Сакам да ги поздравам и SarahTayMomsen, The Esposito, marama, Lokk, crazyinlove... Вчера имав лош ден, но денес е нов ден...брзо ќе го заборавам.
Поздравче до моите "сестри " од нашето катче да не набројувам си знаат кои се во нашата ни тема П.С Ако некогаш денот ти е долг, а ноќта осамена, ако некогаш си сигурен дека ти е доста од животот, издржи, не попуштај, секој плаче, секого го боли... живеј го животот, живеј ја среќата и уживај во љубовта, затоа што животот е како пепелта: многу беден, но е само еден!
Стиснав "Ми се допаѓа" само затоа што сум во таа ситуација, а не зашто ми се допаѓа истата Како и да е, јас сакам да те поздравам тебе, одамна не сме се читнале. Повели слатки глувчиња од мене
Морам да и пратам еден СП на ljubam! Значи неможам да видам некој пост со твоја фотографија а да не ставам ѕвездичка. Сите фотографии ти се прекрасни, како и самата ти. Баш предмалку видов во темата за фотографии си ставила автопортрет. Блескаш! Иначе идол си ми. И јас многу сакам да фотографирам, но секако далеку сум од она што си ти.
Јавно ја поздравувам и и се заблагодарувам на Annie.mk1 за издвоеното време што ми ги имаше напишано задачите по математика, кои вооедно и тие ми се паднаа Фала мила најмногуу