СП до : danichap , anuskaNESTLE , Trendafilka , Rainbow . Девојки , прекрасни сте СП до сите анксиозни
После толку време се уклучив за да видам шо се дешава и оп поздравче од роси, која што сакам да си ја поздравам веднаш назад со еден ОГРОМЕЕЕНННН ПЗДРАВ и да се извинам за скршените срца, но мистери е зафатен - off the market Воедно - да си упатам поздрав до уште некои омилени мои кои што врска немам дали се активни или не ама here it goes: FBI, Piramida, Lilit, Sparks, Living, Yipman, Nighty Adios my friends и останете ми со здравје...
Можеби ова ќе звучи смешно ама.. Специјален Поздрав до сите на кои што им недостига Млади Бунтовници и воедно до тие кои ги слушаа песните нивни по долго време и сеуште ги знаат зборовите http://www.youtube.com/watch?v=FoleYM72 ... re=related
Сакам да ја поздравам Смајли . Ми се допаѓаат нејзините постови во Сдк и неретко се вклопуваат со моето расположение и моето гледање на работите.
Поздрав бек и за тебе Теа Се надевам се почесто ќе гледам твои постови во Ваши фотографии. Не знам дали забележа, ама дарежлива сум со ѕвездички на твоите слики што ги постираш Keep the good work
Сп до Блонд, Лилитка која секогаш имат интересни и смешни постови и АнаКаренина Ај чим тргнав со поздравов да довршам сп и до АнушкаНестле и Ани.мк1 и Хипица
До SOMNITELNO LICE за постот во сдк со Сашко К, До STARFISH за текилата и лажицата се тркалав од смеа , и ROZICH за потписот со винцето се изнајдов во него ...пијаница шта чеш
Мм Лебедче,враќам на поздрвот.Имаме со тебе многу заеднички точки,па видиш и Лана ни е омилена пеачка. Само во едно ич не се сакаме,знаеш ти..е таму ќе си бидеме вечни ривали. Oбожавам и јас тебе да те читкам,фина мома си ти
Сп до Shelea! Онака, сакам да ја поздравам. И да и кажам дека нејзините постови во СДК ме инспирираат!
Ви благодарам девојки на поздравот и ви возвраќам до Штрумфетка 93. Длитл17, Теа Еспозито, Инес.Х, Серафима, Ангел92. Имајте убав ден. http://www.youtube.com/watch?v=bOH_mioL ... re=related И Пирамитке еден поздрав до тебе.. Рок ме бејбии сунн верии сунн.. http://www.youtube.com/watch?v=_7s0cFt-YDU
До Петкоица најубавата на Петко. До Трендафилка која колку повеќе ја читам, толку повеќе сфаќам дека имаме доста слични погледи на стварите. До Сесилија, Георгина и Пирамид, иако и мене ме немаше извесно време на Фемина, сепак би сакала почесто да пишуваат. До Реинбоу и Ариел, некако ги чувствувам за блиски. До АнаКаренина, форумџика со голем потенцијал која има што да понуди во своите постови. До Љубам, романтичната кративна душа. До Мерлинка, девојка со исклучителна смисла за хумор(точакот во потписот ти е оргинален,кога читав за опседнатоста со цртање точаци, паднав во несвест од смеење) До Росоњерка, девојката со стил. Ливинг-ми остави голем впечаток. До Магнолија, еднашка здраво се закачивме, поради очигледно недоразбирање, но после читањето на нејзините постови, создадов поинаква слика за неа. До Гордана10,Озбилнажена, Анатх, Шелеа и сите оние кои придонесуваат форумот да биде пријатно место за релаксација и дружење. Убаво е човек кога има со кого да сподели парче од својата душа.