Специјален саботен поздрав до - Mishela, обожавателка на Адел исто како и јас, верувам уште пред ерата на Someone like you; Gea, ме разнежни и поздравот и постот за дечињата; Shelea, мојата омилена лавица и поетеса, која толку трпеливо и блажено ми објасни за макарон колачињата, што ми навреа лиги во устата; како кога помислувате на лимон ... е, ама ова обратно, благо. Поздрав со оваа прекрасна песна, и знајте дека додека се љубеле со Милица во чичовото градинче - Трендафил цвеќе цутелo! http://www.youtube.com/watch?v=G0-I7dG8byQ
Како прво,ја поздравувам прекрасната девојка над мене Трендафилка До Дузи Потоа поздрав и до Ели25,Карак,Дивајн и Тинкербел кои со задоволство ги читам. И до идната мама Енца,те гушкам Имајте убав викенд девојки
СП до Hiii Look CrazyInLove19 CIA Elennaа 1209- немој да се лутиш кога некој не мисли исто како тебе. Имајте убава саботна вечер.
СП до ненаситните обложувачи кои викендот им е синоним за кладилница, и купишта утакмици кои чекаат да ги напишете на лифче. Ајт поздрав.
Јас пак, сакам да ги поздравам сите феминки на кои им фали темата "Модни критики" и сакаат повторно да се отвори!
поздрав до сите феминки срцки сте! иако понекогаш знаете да бидете малце повекје остри на зборови ама најсупер сте!
Поздрав до tweety26 и Mrs.Cuper,прилично нови феминки,деновиве често налетувам на нивни мислења и ми се допаѓаат Исто ќе ги поздравам и Маца99 и лудото-дилдото кога тогаш ќе го пробам,ептен ме примамува со имево Бацки до сите
Фала на поздравчето maca99,и јас те поздравувам Поздрав уште до Adi888,CIA,Look,Annie.mk1,Martinuska,Crazylady,Ljubam (последните сликички супер ), Zlatusko, Lepaaa, Miss.Ricci,Libera... Абе и другите сите ве поздравувам! Пошто ми фалите и ве читкам повеќе отколку што пишам,ама кога ќе сум послободна ќе пишам повеќе За добра ноќ овие Знајте дека јас само за јадење навечер зборам Особено со Кими ако се погодиме Поз и до неа!
Не мора да биде специјален,ама од срце за Трендафилка До Дузи и Дивајн Мања Ацерола Либера Лук Росонерка Поздрав и до Инес и Маца,фала Сама сум,па ве канам на по една чашка,а може и две
До Lepaaa, што ме настрви со шопската! Немој вакви работи да ми правиш, јас уште си грицкам кисели краставички, морковчиња и карфиол. Ама со душа чекам да дојде време да каснам вкусни патлиџанчиња, краставици и младо кромидче А воедно поздрав и до Gordana10 и Gea Имајте убав остаток од викендот и уште поубав празник!
СП до дечко ми кој моментално се бања, а мене ме остави да му чепкам по компјутер и нормално да поседам и малку на фемина. СП и до CIA со голема благодарност