Beauchamp мислеше така? Како и да е,поздрав и до вас двете Денес ни тргна со дабстепот,па вечерва тоа ќе слушам
Еден голем поздрав од мене до koritsaki,и до нејзината керќичка која има преубаво име. Приметив дека живеете во Грција,јас таму имам роднини и многу ми недостасува се...
Поздрав и од мене Ели, апни троа од сендвичот и за мене. Бај д уеј, кај мене се најубавите пастрмајлии. А може и за исти се караме, мејби, мејби нат. Поздравче и до Маца99!
пааа вакааа...би ги поздравила сите феминки кои ги читкам најчесто и ми се ептен интересни... ludoto19,macalove,Rainbow и anuskaNESTLE
Гоолем и специјален поздрав до Дузи! Кажи ми сега за да не те мислам, можеш да одиш нормално или таму уште има снег ?
СП до Smilly! - Ајде, можда ќе се сретнеме на некој натппревар, хаха. СП до cveke123! - Можеби ќе се сретнеме некогаш во Хаг ако одам. И најголем СП до RainBow! - Ептен се израдував кога видов дека си ја отворила "Модни критики". Фала многу!
Дури сега видов! Епаа, вие сте криви, ми се растресе главата од музиката. Се извинувам. Сп до Крејзи, која допрва ќе ја заразам.
Горде Алесии Геа Шана Ким Магнолија Теодора Секоја една од вас, приказна сама по себе носи, за читање нема потреба да пишам, го обожавам вашето пишење, и би сакала да ве почастам денес, мала пажња за вас лично од мене
Денес сакам да ја поздравам Жапче, бидејки одамна не сум ја поздравила, што се изгуби бре чедо божјо те нема наваму?
СП ... до оние кои не се држат до денешниот ден само за да простуваат туку простувањето им е дел од животниот пат ...
Поздрав и од мене до Дивајн и АнушкаНестле П.С Дивајн, спојлеров отвори го вечер, не сега Spoiler И НАЈВАЖНОТО: Поздрав и до Pelikuna, Crazylady, BlackSwan(не знам кој број беше), и особено до Boo.Boo поради опседнатоста со American horror story И голем поздрав до Горде, зашто мнооогу ми помага со една тема