Имам долга листа на ум... Па да почнам... СП до: k.i.m. поради дремењето на чет до раните утрински часови, кризите за јадење и нејзиното апиар офлајн на четот. Peperutka90 - конечно(знае она што). drugarka - поради начинот на запознавање. Look, Adi888, Pelikuna, Annie.mk1 - Силни сте девојки. АnaKarenina - да остане така позитивна. innablood - редовно си ја читкам Специјални поздрави до девојките кои со нивните мислења ми даваат надеж дека уште има нормални и прекрасни луѓе на земјава - Мarilyn-Monroe, baguf4e, Divinebutterfly, SanjaBucka, SuperGirl2010, Shelea. crazyinlove19, Trendafilka, IvanaMkd, starfish, zhap4e, mims-89, teddybear
СП до КОСТОВА и до Аја Ве поздравувам во овие доцни часови со нешто занемувачко http://www.youtube.com/watch?v=VfWQd178 ... re=related
Леле дааа,сум остарела готово више не гледам Спојлер Еве со кој и со што сум те помешала И поздрав бек до Аја и Ади
Мммм како знаев!!! Леле од кога си немам купено аргетчеееее ,а и пицата лиги ми потекоа ауууу како ми се јади сегаааа! Ааа Кими,ќе видиш убаво! САмо да те начекам! Поздрав и до Мимс, Есперанца, Тедигреј, ДАнгел,фала ви на поздравчињата,мило ми е што сте се сетиле на мене И поздрав до Лепааа,Hiii и Ангел92
СП до A-j-a, anabel-a, sanjalica и TeddyGrey, ви посакувам добро утро и уште подобар ден. И поздрав до сите кои имаат тешка недела...
До Hiii-ме изнасмеа со аватарот,цртанот е преубав,се имам смеено до солзи,а добро и еднаш заплакав на првиот дел мислам беше
Поздрав до Серафима, Љубам, Срекичка, Спаркс, и до мојот претпоставен кој ме пушти порано од работа зошто забележа дека сум како намочан цвет. И еден голем поздрав до Понеделников Dear Monday f**k you!!! sincerely the world.
Поздрав до девојкиве Chocolate.me....има потенцијал и осет за комбинации девојчево danichap....невообичаен, несекојдневен и оригинален стил