До АнушкаНестле, прекрасна ми е. До Теодора, таман сакав да прашам каде се изгуби, сретнав мислење од неа. И до Маца99. Многу ми е мила.
До АнушкаНестле и ти ја пуштам цела среќа на светот за да положиш оти го заслужуваш тоа. СДП до сите кои денес ќе си се почастат со еден мал шопинг само за нив
Специјален поздрав до: AIT, Annath, Annie.mk1, Ariel, Beauchamp, BoaVista, Bozica1980, bumbuleya, calliope, creshicka, eli25, eva11, Fallin-ForHisSmile, femina90, gwen, koritsaki, L-enna, Lilit, ljubam, Lola-M, lolyta777, love23, MacenceEna, mia9184, MSkorpionka, najubava2010, nesa, NoellePage, Phyramide, pufi-cufi, RainBow, Serafima, sesilija, slavica999, Srekicka, starbucks, Tenna, Theodora, thinkerbell, vickyy90 Ве гушкаме сите !!! Ве сака мама и М...
СП ... денес до Теодора ми ја нема нешто , Нејтири, Најубава Петкоица, Уника, Лоок ми ти Лук, Магнолија, Анушка Нестле(шо убо моме си ти) ... Батерфлај и ти убоо моме , Блонд ... Артемишн моја убавица, Менди, Мис независна (каде си??) Ве частам денес од ќејф
СП до Пеперутка и до Ели25 Слушајте убава музика и искористете го денов до максимум Spoiler Да ве заблажам.
Се заљубив но не се изгубив овде сум најубава моја,само што повеќето време го минувам со саканиот и затоа така не сум толку редовна овде на форумот позз и многу бацки до тебе
До Белиберка и до Потерхолик. А и до АннаБибер и до Белибер163. Без причина, онака, ми текна на нив, на важниов ден.
Денес сакам да ги поздравам сите ранобудни кои го зграпчија денот уште од сабајле па сега само кревет им се гледа. Еве ви по една мартинка за среќа
Да си го поздравам. Пошто ми даде и фора дека можам малце да се збуцмам! Ама патот до Лилиткиното срце значи,средина палачинка и јадења со печурки и кашкавали! ( да не претерувам,ама стварно ми ја прати еднаш у минатото...епа,М!) Лилит е кучкаааа на на на на! Самошљап! http://www.youtube.com/watch?v=spdppbSO ... re=related Мислам да отстиснам мјут! Фак јеа!
Gea ми побуди невидени емоции ... Господ на никого да не даде такви перипетии, исчекувања, стравови, посебно не околу децата. Ти посакувам се најдобро, принцезичката ти ја имам видено во темата, прекрасна е. Можам да замислам колку си горда што е толкав борец, што не попуштала на притисокот и проблемот, што е здрава и жива. Да си ги дочекате сите први и нештата што следат потоа ... симпатии, оценки, песнички, љубови, дружења! Гушни ја силно!
Cynthia Ми фалат твоите постови во сакам да кажам, носталгични, смирени, возвишени... И Артемис, срцка од девојка, прекраснотија
До Hipster, DAngel, Lacrimosa и Look и до сите Феминки кои денес уживаа во преубавиот ден и сонцето надвор!
BlackSwan5 - Бидејќи сме двете родени во март, најубавиот месец. Nighty - Си знае тој зошто Rock a fella- Me зарази со дабстеп Divine butterfly - Одамна не сме се читнале Peperutka 90 - И јас сакам да те запознам тебе
... БејбиКети - Мило ми е што се појави и се надевам дека почесто ќе не дружиш. И честито принова, да е живо и здраво синчето.. Геа - Ме расплака. Многу сте храбри и ти и ќеркичката, заслужувате се' најдобро.. Ели25 - супер женче си! Хипица - убаво да си поминеш дома, знам како е кога со душа се чека моментот И уште до Горде, Другарка, Гоу, Брајт и ИванаМКД.
БлекСвон5 и КрејзиЛејди ,дека се родени во најубавиот месец од годината ,и оти Смајли е родена во тој месец P.S Блек,не мрчи многу,најбаво име има кученцето.А и сигурно на прекар си го викаш Меси -