Ајде еден поздрав да маНам, одамна не сум шкртнала во темава. Паааа...СП до Плавуша, Чокохолик, Мишела, Душица, Ангел92, Серафима, Крејзи ин лав, Офи ( иако не пишува ), Дузи, Сесилија ...
Хаха уште фали Меси на прекар да го викам и готово е со мене .Убаво е именцето,не викам не ама...знаеш ти што .А во најубав месец сме си родени тоа се подразбира.Поздравче и до тебе . Поздрав назад и до КрејзиЛејди,уште една мартовка .
Специјален поздрав до Oxymoron Ја ставам на листата на форумџики кои сакам да ги читам А за аватарот и давам чиста десетка Кој би одолеал на Нутела
^ Огромен поздрав и до тебе, заедно со Дузи (ова по цимерска линија ) сте ми меѓу омилените феминки. А кој би одолеал на Нутела - никој, дури ни самата Мона Лиза Специјален поздрав и до: ludoto19, x.Daisy.x, ines.h, Strumfeta93, teddybear и Miss-Independent. Дел од феминките кои редовно ги читам и ме забележале за време на моето скромно постоење од неколку месеци ЕДИТ: Леле бе Дузи си ја заборавиввввв! Дузи ми те волимо!
СП до д-р Кирка Карова. Прекрасна жена и одлична докторка. Жена која знае да ти даде совет подобар и од мајчин, да ти даде сила да продолжиш понатаму, да веруваш во себе. Ми го разубави денот.
Сп до сите што му се израдуваа на Март денеска, видов ги има повеќе во СДК... Имало многу рипчиња по форумов... И еден СП до Март ... Зашто е прекрасен, и мој, засекогаш
СП до Meggy која дефинитивно ни постира најубави аватари и до IvanaMkd и martinuska за изреките,поговорките,мудростите... Повелете девојки и умајте убав ден
...до Мерлинка со песната http://www.youtube.com/watch?v=77LViL84wSA Ја слушнав и веднаш ми текна на нејзиниот потпис.
Нов месец, ново годишно време, нови колекции и нормално нови чевли. Ги читам феминкиве исти сме бре, жени, будали, забегани по чевли. Женска љубов, занес, необјаснива среќа и исполнетост при купени нови чевли. Марама, Старфиш, Ана Каренина, Тинкербел, Артемишн, Љубам, Шилеа и останати женцки ајт со здравје да ги носиме и поубави да си купиме, како што ја милувам да ги викам чевличиња. Само да не бидеме ко Кери еден ден, не до толку
А од мене поздрав до сите филмоманки на форумов (а богами ве има многу) Особено поздрав до феминките од кои имам прочитано најдобри препораки за филм Trendafilka creshicka sesilija Kasha Shana Mayyya Fearless rossonerka
Сп до сите што го силуваа Париз ради Госип грл,а поим немаат за другото освен Ајфиелова кула и Лувр,а за воља на вистината ништо пренствено не знаат што е и зошто е,а уште помалку содржински,квалитетно го исконзумирале. Досадни сте. (и не мислам на Шилеа,она природно си припаѓа таму,зошто си знае како си треба)
Поздрав до TeddyGrey - не само март, туку сите месеци се твои, па затоа направи ги убави како никогаш до сега Поздрав и до имењачката Glow - блескаааааај!