И од мене поздрав до нив и до тебе АнаКаренина, ако не сте вие во темата заф илмови ке умрам од досада. Се изнагледав добри филмови thanks to you.
СП до ИванаМкд, нашиот борец! Се' ќе помине во најдобар ред, не се грижи! Ти ја праќам сета среќа и сила на светов! Издржи.
Сакам да ве поздравам сите! Мило ми е што сте испишале многу страни, ќе ми треба цел викенд да ги исчитам. Но ако. Мило ми е што периодот е креативен, што дојде март, што доаѓа пролет. Мене ме следи убав период, се надевам и вас. Ве поздравувам баш сите и ви праќам и дел од мојата позитива.
Thinkerbell RainBow Angel.Girl Ljubam Marama Trendafilkata Дами имајте убав викенд. Почастете се од мене, со љубов. Во здраво тело, здрав дух, нели
Сакам да ве поздравам сите овој пат! Spoiler Малку бев отсутна бидејќи имам проблеми со комп,и сеуште имам,и ќе бидам отсутна.Но сакам да знаете дека многу ми недостигате,кога сум на училиште редовно ве читкам како ''гостин‚‚ Посебно ги поздравувам оние кои што стартувале од одма во темата Модни критики (за не толку храбри феминки),се гледа дека стварно ви недостигала темата. Љубим ве
Поздравче и до тебе Star19 . Знаат кај да го стават Поздравче и до: Look - открит чу ти тајнууууу коју сам скривоооо . Ама чути си ти Divinebutterfly, Lepaaa и Danilela DeepBlue
Изгорев од желба на еден натпревар од светски калибар да се најдам , ма нее важно кој ќе игра само да се осети маѓијата додека си на некој терен како SAN SIRO ......... Сите кои горите од пуста желба и немаштија ноќва ве поздравувам .
Специјален поздрав до Kasha, со малце закаснета реакција, ќе отворам 4 очи од сега И до Marama - знам дека те насмеав, ама и ти мене со магичниов килим хихи
СП до вибрирачката на позитивна енергија Керолајн.коста и до Ејми.Ли (на училиште се учи ) Поздрав од насмеаната Хипи
до сите феминки кои убаво го започнаа викендов до сите феминки кои се радуваат на викендов до сите феминки кои пијат кафе/чај и си читаат на фемина позз
СП до Adi888, La.Reina.Del.Sur, Bright, mims-89, Beliber163 и сите други редовни посетителки на темата Модни критики! Имајте убав викенд.
до сите! Ви посакувам пријатен, забавен, возбудлив, шарен, полн со љубов викенд. we're soldiers of love http://www.youtube.com/watch?v=IR5_rTCi-Bo&ob=av2e