МАРАМА! НЕ СИ ШОПИНГ МАНИЈАК НЕ СИ Срцка, ама и саматa си си свесна. Треба да се измисли некој ден само за него, Shopaholic awareness day, its a diseases Што манијачки сме се собрале на форумов, сите неповратни Шопингхоличарки
Ова Хипстеров ми ги чита мислите. Денес сакам да ја поздравам Марама. Жена - шопингманијак, па и Хипстер(от) е тука со Acoc се претурив од смеење како ја има окупирано темата, просто те замислувам како со Роси работате на некој моден едиторијал, а Марама е во консултантскиот тим или ват евер. Кога видов вчера во темата `Што купивте последно` и кога видов 2 пара чизми, реков: `Де бре жено пак ли? Ш'о стори?` Не го сфаќај во негативна конотација ова, али те замислив како влагаш дома и те гледаат твоите дома со кеси и го викаат истото, а сестра ти се лути. Хахахаха што да се прави женчиња, животот е поубав со шопинг. за сите гореспомемнати форумџики!
Бакнежи и до тебе, лилка не се смеј да не те земеме и тебе у шопинг ќе видиш после која мака е тоа Па да видиме дали ќе не зафркаваш, така, ај, ај И до Сесилија, страшно пеметна и искрена до срж, боли колку си реална и отворена особа. Браво, се дивам на храбри женски и без влакна на јазик. Ме потсеќаш на оваа, Сиси од New Girl, така те замислувам, па и со ова аватариве Спојлер
Поздрав до тие што имаат 'гз да кажат кога ќе препознаат некој на форумов (што го знаат од реалноста)
до Tрендафилка побрзо да оздраве! и да и кажам дека тоа мечето што го купивме, и е нов ебач на малава го умре од еб*ње треба да и се купи поголемо, ајде ќе видиме во базаро
До Роси и Марама Ме фати стрв од вас за нови чевли и јас појдов и си купив денес . Колку убаво се чуствувам И до Лудото и до нејзините аватари И Тренди, болничка била, побрзо да оздрави
^ Hа аватар ми стојат ствари, во кои се пронаоѓам затова сега е овој, за светлата иднина да биде уште посветла заедно со буцко IF YOU KNOW WHAT I MEAN се шалам жено специјален поздрав и до тебе, и видимо се
СП до Горде и Џули Ми зафаливте сите феминки, ама одморив од женски главоболки Сега сум ви таман, спремна за нови СП до сите, така, од мерак Ве изначитав, убави мисли за убави ноќи
Специјален поздрав до сите вас кои ги обожавате овие слатки суштества : Спојлер http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2727_n.jpg
До Лилит, пошто е цувка, онаква, медена, Крушевска. Зошто без да ја знам, и ги чувствувам емотивните лупинзи, и ги гледам фацките на лутење, радост, смев, мудрост. Гушкам жено архетипска